Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Άγριο κράξιμο στη Νατάσσα Μποφίλιου – «Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;»

Τα βέλη του προς τη Νατάσσα Μποφίλιου έριξε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και πολύ συχνά κάνει τα δικά του σχόλια για διάφορα θέματα.

Αυτή τη φορά στράφηκε κατά της τραγουδίστριας, η οποία τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο Λονδίνο.

Από εκεί ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει στους δρόμους της πόλης, φορώντας ρούχα από τη νέα κολεξιόν της αδελφής της.

Αυτό φαίνεται πως ενόχλησε τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει στο Twitter ότι το lifestyle της και ο τρόπος ένδυσης δεν συνάδουν με τις πολιτικές της πεποιθήσεις.

«Παλεύουμε τον «κακό καπιταλισμό» στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή του

Το tweet προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και τα σχόλια πήραν φωτιά.

«Το πρόβλημά σας δεν καταλαβαίνω ποιο είναι. Θεωρείτε το Λονδίνο τόσο μακρινό κι εξωτικό προορισμό για φίλους; Πιστεύετε ότι η Μποφίλιου δεν έχει λεφτά για να πάει στο Λονδίνο; Ή μήπως περιμένετε να σας ζητήσει την άδεια για το πώς θα τα ξοδέψει; Τι ακριβώς;», ήταν ένα από τα σχόλια που δέχτηκε ο στιχουργός.

«Το σκέφτηκες πολύ για να το γράψεις αυτό; Δεν σημαίνει ότι πρέπει να μην πηγαίνει πουθενά και να μην φοράει ωραία ρούχα για να σου δείξει εσένα και του καθένα τι πιστεύει πολιτικά! Βουτήξτε τη γλώσσα στο μυαλό πρώτα έλεος!», έγραψε ένας ακόμα χρήστης.

Ένας τρίτος σημείωσε: «Ενώ είναι γνωστό ότι αν είσαι αριστερός, πρέπει να είσαι άπλυτος, με μεταχειρισμένα ρούχα και να επικοινωνείς με Nokia 3310. Άστοχο το σχόλιό σου, το οποίο φανέρωσε εμπάθεια και ζήλια. Λογικό».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!