Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τάσος Κωστής: «Ξαφνικά είμαστε όλοι άγιοι; Εσύ δεν έχεις νεύρα όταν σε πειράζουν;»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», μίλησε ο Τάσος Κωστής. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στον Γιώργος Αγγελόπουλο, στο επεισόδιο του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου, αλλά και στον Γιώργο Κιμούλη.

«Δεν μπορώ να εμποδίσω κάποιον που βάζει λεφτά σε μία ταινία να επιλέξει για ηθοποιό ένα παίκτη reality. Το ότι έχεις ένα στόμα και μιλάς δεν σημαίνει ότι ξέρεις να παίζεις. Κακό του κεφαλιού τους, τα καίνε τα παιδιά αυτά. Είμαι ηθοποιός μισό αιώνα και θα έρθουν σε μία δουλειά να δουν τον παίκτη reality; Ε, ας πάω σπίτι μου τότε», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

Ο Τάσος Κωστής αναφέρθηκε και τις καταγγελίες περί κακοποιητικών συμπεριφορών στο θέατρο που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια: «Ξαφνικά είμαστε όλοι άγιοι; Έχουμε μία ευκολία να μιλάμε, στο να λέμε τι έκαναν οι άλλοι, αλλά εσύ δεν έχεις νεύρα όταν σε πειράζουν; Έχουμε πάρει μία πέτρα και βαράμε. Ποιος είσαι να βαράς συνέχεια; Εσύ που κατηγορείς κάποιον να προσέχεις, γιατί μπορεί να βρεθείς στη θέση του.

Τι έχει κάνει ο Γιώργος Κιμούλης για να μην μπορεί να δουλέψει; Πως θα ζήσει; Με την ίδια άποψη ένας φυλακισμένος που εκτίει την ποινή του τότε δεν πρέπει να ξαναδουλέψει ποτέ στη ζωή του. Ο Γιώργος Κιμούλης λένε ότι είχε κακή συμπεριφορά. Και; Ποιος δεν έχει; Μην περιμένετε μετά να μιλήσετε, αφήνετε να κακοφορμίζει η πληγή, έχει κάνει γάγγραινα και λέτε τώρα θα μιλήσουμε».

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, δήλωσε πως δεν είχε αντιμετωπίσει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, καθώς είχε θέσει τους όρους του: «Δεν τα ανέχομαι αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να τα ανέχομαι και μετά να πω “α, μου τα κάνανε αυτά”. Την ώρα που στα έκανε γιατί δεν αντιδράς; Δεν φεύγω ποτέ από δουλειά, το θεωρώ δειλία.

Εάν αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα είναι αθώος; Θα είναι για πάντα κατηγορούμενος; Γιατί να μην συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη; Τι έχει κάνει; Το ΚΘΒΕ έδιωξε τον Κιμούλη μετά από καταγγελίες, αλλά δεν σκέφτηκαν ότι υπάρχουν συμβόλαια. Στην τελική, στη δική μας δουλειά κριτήριο είναι ο κόσμος».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!