Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αγγελική Δαλιάνη για Παπαγιάννη – Παυλίδου: «Δεν θα ήθελα να επεκταθώ, γιατί δε με κάνει να νιώθω ωραία»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend» βρέθηκε η Αγγελική Δαλιάνη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για τη συμμετοχή της στη σειρά «Η Δική Μας Οικογένεια», την εμπειρία της από τη «Μαρία την άσχημη» αλλά και στη δικαστική υπόθεση ανάμεσα στον σύζυγό της, Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου που εκδικάστηκε πρόσφατα.

«Δεν ήταν εύκολη κατάσταση. Είναι μία υπόθεση που δεν έχει τελεσιδικήσει. Δε μου αρέσει να μιλάω δημόσια γι’ αυτό. Θέλω να μιλάω για πράγματα χαρούμενα και όμορφα. Είναι ένα πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε» ανέφερε για τη δικαστική διαμάχη η Αγγελική Δαλιάνη.

«Ευελπιστώ ότι τα πράγματα θα έρθουν στη σωστή τους διάσταση, γιατί πιστεύω ότι έχει διογκωθεί πολύ το θέμα αυτό. Δεν είναι εύκολο και ειδικά όταν είσαι άνθρωπος που δε θέλεις να απασχολείς με τέτοια πράγματα. Είμαι άνθρωπος που θέλω να βγαίνω δημόσια και να μιλώ για τη δουλειά μου. Αυτός είναι και ο λόγος που οι εμφανίσεις μου στην τηλεόραση είναι ελάχιστες» δήλωσε στη συνέχεια.

«Δεν ήταν εύκολο αλλά δε θα ήθελα να επεκταθώ, γιατί δε με κάνει να νιώθω ωραία. Είπε και ο Μάνος κάποια πράγματα με τον δικό του τρόπο αλλά δε θέλω να επεκταθώ. Είμαι αισιόδοξη όμως» κατέληξε κλείνοντας το θέμα η ηθοποιός.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!