Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μετά τις 4 sold out εμφανίσεις στην Αθήνα ανεβαίνει Θεσσαλονίκη

Η Παυλίνα Βουλγαράκη, η ανατρεπτική καλλιτέχνης της νέας γενιάς ξεσήκωσε το κοινό της Αθήνας, κάνοντας 4 απανωτές sold out εμφανίσεις στο Half note, που έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση.

Με ανανεωμένη εμφάνιση και απελευθερωμένη διάθεση η Παυλίνα με τους συνεργάτες της, παρουσιάζει on stage ένα πρόγραμμα που εμπεριέχει από την μουσική που την επηρεάσε στην εφηβική ηλικία ,όπως το Smells like teen spirit των Nirvana, μέχρι σύγχρονα και κλασικά Pop αλλά και λαϊκά τραγούδια .

Αυτή τη φορά η αγαπημένη τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια σπάει τα στεγανά και εμπλουτίζει το πρόγραμμα της με τραγούδια «απρόσμενα» δοσμένα με τον δικό της ιδιαίτερο και αυθεντικό τρόπο, αφού η καλή μουσική είναι μία και δεν έχει περιορισμούς!

Από τις 19 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη η Παυλίνα Βουλγαράκη μαζί με την μπάντα της θα εμφανίζεται νωρίς, από τις 21:00 στο πιο Ιστορικό μαγαζί της Θεσσαλονίκης το «ACHILLEION”.

Το κοινό της Θεσσαλονίκης θα την απολαύσει σ΄ ένα πρόγραμμα διαφορετικό, δυναμικό, συνδυάζοντας το κλασσικό με το νέο και θα ζήσει μαζί της μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!