Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Δημήτρης Στράτος δημιουργεί στην Φαίη το λουκ που θέλουν οι περισσότερες γυναίκες! (video)

Είναι ο άνθρωπος που επιμελείται κάθε πρωί  τα μαλλιά της Φαίης Σκορδά. Ο ταλαντούχος Στράτος αποκαλύπτει στο freddonews.gr  πως η Φαίη «έχει πάθος με τα μαλλιά της». Όμως μας εξηγεί και το πόσο συνεργάσιμη είναι: «Ακούει την γνώμη μου, έχει βέβαια πάντα άποψη, είναι ενημερωμένη για τις τάσεις τις μόδας και της αρέσει πολύ το ανάλαφρο λουκ» δηλώνει!

Ο Δημήτρης αυτή τη φορά προτείνει το συγκεκριμένο χτένισμα όχι μόνο για μια πιο επίσημη βραδινή εμφάνιση, αλλά και για θηλυκές εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Βήμα πρώτο: Τυλίγουμε τα μαλλιά με το ειδικό ψαλίδι για μπούκλες προς μία κατεύθυνση, χωρίζοντάς τα σε τούφες, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία με όλες τις τούφες των μαλλιών μας.

 

Βήμα δεύτερο: Όταν όλα τα μαλλιά έχουν δημιουργήσει ομοιόμορφες χαλαρές μπούκλες, όλες σχηματισμένες προς την ίδια κατεύθυνση, βουρτσίζουμε απαλά.

 

Βήμα τρίτο: Ψεκάζουμε με λάκ τα μαλλιά μας ώστε το αποτέλεσμα να σταθεροποιηθεί και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Επιλέγουμε μια λακ που να μην κοκαλώνει τα μαλλιά, αλλά να διατηρεί τη φυσική τους κίνηση.

 

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=rkqwsGEzb10

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!