Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

4 συνήθειες ομορφιάς που πρέπει να υιοθετήσετε μέχρι τις γιορτές

Οι γιορτές μπορεί να μην είναι …αύριο αλλά σίγουρα είναι σε ένα μήνα από τώρα. Και αν αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που μπορείς να κάνεις τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω ποιες συνήθειες πρέπει να υιοθετήσεις για να είσαι απίστευτη κούκλα τις πιο γιορτινές ημέρες του χρόνου.

Σκραμπ:

Η απολέπιση μπορεί για εσένα να είναι κάτι περιττό και βαρετό όμως η αλήθεια είναι πως καθόλου έτσι δεν είναι. Η απολέπιση είναι απαραίτητη αν θέλεις η επιδερμίδα σου να δείχνει πάντα λαμπερή και καθαρή. Μην ξεχνάς πως αν την βάλεις έστω και τώρα στο παιχνίδι δεν είναι αργά αφού σε ένα μήνα αν έχεις κάνει 2-3 φορές σκραμπ η επιδερμίδα σου θα δείχνει απίστευτη.

Ντεμακιγιάζ αγάπη μου:

Μπορεί να το κάνεις μπορεί και όχι, όμως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το πάρεις στα σοβαρά. Το ντεμακιγιάζ ήταν είναι και είναι η απόλυτη συμβουλή ομορφιάς. Το δέρμα σου το πρωί που ξυπνάς δεν είναι το ίδιο αν έχεις ξεβαφτεί και αν δεν έχεις και κρίμα δεν είναι να γεμίσεις σπυράκια Χριστουγεννιάτικα;

Ενυδάτωση μαλλιών:

Τον χειμώνα το συχνότερο πρόβλημά μας είναι πως τα μαλλιά μας αφυδατώνονται και είναι θαμπά και ξηρά. Από τώρα πρέπει να τα φροντίσεις ώστε να είναι λαμπερά και υγιή τις πιο λαμπερές ημέρες του χρόνου! Έχε κατά νου πως δυο εβδομάδες πριν τα ρεβεγιόν καλό είναι να ενισχύσεις το χρώμα σου με μια βαφή, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάς την μάσκα μαλλιών και το μαλακτικό σου.

Τα χέρια σου είναι στο επίκεντρο:

Φυσικά και τα νύχια σου είναι στο επίκεντρο τις γιορτές και φέτος όπως και κάθε εποχή και αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό μανικιούρ δεν έχεις παρά να προνοήσεις από τώρα. Κάνε το μανικιούρ σου απομάκρυνε τα πετσάκια σου και φρόντισε τα νύχια σου και θα δεις πως θα μακρύνουν ακόμη πιο γρήγορα. Η κρέμα χεριών είναι απαραίτητη ειδικά τώρα που κρυώνει ο καιρός και έχουν την τάση να είναι πιο ξηρά.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!