Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έρευνα αποκαλύπτει: Οι οργασμοί αυξάνουν τη γονιμότητα (VIDEO)

s-996e3b27d1a5b4cf3242a357033dca32f14326fd

Ξεδιπλώνοντας τα μυστικά του γυναικείου οργασμού, νέα επιστημονική μελέτη έδειξε ότι η κορύφωση των γυναικών, την ώρα που κάνουν σεξ, συμβάλλει στην αύξηση της γονιμότητάς τους.

Μέχρι τώρα είχε αποδειχθεί κάποια συσχέτιση του ανδρικού οργασμού με τη γονιμότητα και ο γυναικείος οργασμός πίστευαν ότι ήταν, απλά, για ευχαρίστηση.

Η νέα μελέτη, αν και μικρή, στοιχειοθετεί ότι και ο οργασμός των γυναικών έχει ρόλο – κλειδί στη γονιμότητα και, μάλιστα, μπορεί να αυξήσει μέχρι και 15% τις πιθανότητες της γυναίκας να συλλάβει.

Όπως γράφτηκε στην επιθεώρηση Socioaffective Neuroscience & Psychology, οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Cork κατέγραψαν τους οργασμούς έξι γυναικών, ηλικίας από 26 έως 52 χρόνων, για διάστημα δύο μηνών και διαπίστωσαν ότι οι συλλήψεις αυξάνονταν δραματικά στις γυναίκες που βίωναν οργασμό.

Οι γυναίκες χρησιμοποίησαν προσομοιωτές σπέρματος και φάνηκε ότι η σύλληψη σχετίζεται με την μεγαλύτερη παραμονή του σπέρματος εντός της γυναίκας – κάτι που μετριόταν με ειδική συσκευή.

Ο επικεφαλής της μελέτης Dr Robert King δήλωσε: “Νομίζω ότι υπάρχει απόδειξη αυτού που λέμε. Θα θέλαμε να υπάρξει χρηματοδότηση, για να κάνουμε έρευνα μεγαλύτερης κλίμακας για το θέμα”.

https://youtu.be/yF2NNx1hQDI

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!