Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βραζιλιάνικη θεραπεία για τα μαλλιά σας!

fisikes-liseis-gia-isia-mallia-xoris-sidero-get-straight-and-silky-hair-naturally

Η  Αngelopoulos hair company με την colorbrand παρουσίασαν την Δευτερα 21 Νοεμβριου στο ξενοδοχείο President σε ένα μοναδικό σόου το οποίο παρακολούθησαν πάνω από 500 επαγγελματίες κομμωτές απ’ όλη την Ελλάδα την νέα συλλογή θεραπειών που εισήγαγαν πρόσφατα από τη Βραζιλία. Πρόκειται για μια σειρά προϊόντων κατάλληλα και απαραίτητα για τα μαλλιά της σύγχρονης γυναίκας που τόσο πολύ ταλαιπωρούνται από τα χημικά συστατικά των βαφών αλλά και από τα προϊόντα styling.

Η σειρα πλαισιώνεται από θεράπευες που προσφέρουν άμεση αναδόμηση, ενυδάτωση και λάμψη στα αφυδατωμένα μαλλιά με μια και μονο εφαρμογή μέσα απο μια και μόνο επίσκεψη στον εξειδικευμένο σύμβουλο-κομμωτή σας! Το first shampoo από την sweet Professionnal που ηγείται της σειράς είναι ένα μοναδικό προϊόν που ουσιαστικά παει την γνωστή σε όλους μας υπηρεσία της brazilian keratin ακόμα ενα βήμα παρακάτω αφού χαριζει στα μαλλιά ουσιαστικα με την διαδικασία του λουσίματος και μεσω της τεχνολογίας που προσφέρει τη λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν τα ταλαιπωρημένα σας μαλλιά.Η σειρα  S.O.S,για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενεργεί μέσω  εσωτερικής αναδόμησης της τρίχας και προσφέρει 100% αναδόμηση και προστασία στα βαμμένα μαλλιά και όχι μόνο!

unknown-1 aggelopoulos-hair-1300-1

Τη σειρά κλείνει ένα πραγματικά καινοτόμο  και ολοκληρωμένο προϊόν το anti-aging το οποίο εφαρμόζεται ταυτόχρονα στο τριχωτό  του κεφαλιού και στο πρόσωπο και χαρίζει λάμψη και υγεία.

Εκτός από τον πρωτοπόρο στο είδος «βασιλια της brazilian therapy» στη χώρα μας Ιωάννη  Αγγελοπουλο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!