Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτή είναι η νέα δίαιτα που σας επιτρέπει να τρώτε σοκολάτα και κρασί

Εάν έχεις βάλει στόχο να χάσεις τα περιττά κιλά αυτή τη χρονιά, αλλά βαριέσαι τα βραστά λαχανικά και τα φρούτα που περιέχουν οι περισσότερες δίαιτες, σου βρήκαμε την πιο ενδιαφέρουσα νέα δίαιτα που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό στο internet και ακούει στο όνομα “The Sirtfood Diet”.

Το συγκεκριμένο πλάνο διατροφής επικεντρώνεται στο ένζυμο σιρτουίνη, το οποίο όπως έχει διαπιστωθεί επιστημονικά, βοηθά στη γρήγορη καύση λίπους, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και αυξάνει τη μυϊκή μάζα. Η σιρτουίνη συναντάται σε μεγάλες ποσότητες στη μαύρη σοκολάτα (πάνω από 85% κακάο), στο κόκκινο κρασί, στο πράσινο τσάι, στον κουρκουμά, στα βατόμουρα, στον μαϊντανό, στα λεμόνια, στο ελαιόλαδο, στο κρεμμύδια, στις φράουλες, στα καρύδια, στη ρόκα, στα εσπεριδοειδή και στα μήλα.

Όπως υποστηρίζουν οι δημιουργοί τους, Aidan Goggins και Glen Matten, η φιλοσοφία γύρω από τη συγκεκριμένη δίαιτα είναι να μην τρέφεσαι αποκλειστικά με τις συγκεκριμένες τροφές, αλλά να τις ενσωματώσεις στο καθημερινό σου πλάνο διατροφής. Για παράδειγμα, μπορείς να πίνεις καθημερινά ένα ενεργειακό smoothie με φράουλες, βατόμουρα, λαχανίδα και μία μικρή δόση κουρκουμά ή τρως ένα μικρό κομμάτι μαύρης σοκολάτας μετά το μεσημεριανό σου δείπνο.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!