Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Και τα μαλλιά θέλουν το botox τους!

Είναι η νέα επανάσταση στη θεραπεία και αντιγήρανση των μαλλιών. Η τεχνολογία του μποτοξ μαλλιων προσφέρει εντυπωσιακή ανανέωση στα μαλλιά, αναδομεί και ενισχύει την ζωτικότητα της τρίχας, ομορφαίνει και ενυδατώνει τα μαλλιά.

Το διάλυμα που προκύπτει και τελικά εφαρμόζεται στα μαλλιά διεγείρει την παραγωγή της κερατίνης, του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Η ισχυρή δράση των συστατικών του φτάνει μέχρι το φλοιό της τρίχας, αυξάνοντας το πάχος της κατά 20%. Αυξάνει την ελαστικότητα και την δύναμη της τρίχας από την ρίζα ως την άκρη με πλήρη εξάλειψη της ξηρότητας και τις ψαλίδας. Η σύνθεση της θεραπείας δεν περιέχει ισιωτικά συστατικά και έτσι το χτένισμα δεν έχει περιορισμούς, ενω ακόμα δεν περιέχει βλαβερά χημικά.

volosyi1

Η L’oreal Professionel δημιούργησε για την serie expert το πρώτο προϊόν που γεμίζει την τρίχα. Ακούει στο όνομα Fiberceutic και είναι δημιουργημένο από το καινοτόμο μόριο Intra-Cylane™. Καθώς τα μαλλιά πολλών γυναικών στις μέρες μας ταλαιπωρούνται πολύ συχνά από τεχνικές εργασίες και όχι μόνο, η L’oreal Professionel αποφάσισε να δημιουργήσει ένα προϊόν το οποίο να λειτουργεί σαν “Botox”, όπως ακριβώς λειτουργεί και το ανάλογο Botox στις ρυτίδες του προσώπου! Δηλαδή, το Fiberceutic εισχωρεί πολύ βαθιά στην τρίχα και την γεμίζει από την αρχή, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να γίνονται πιο ανθεκτικά, πιο λαμπερά και πιο υγιή.

Ευχαριστούμε την Όλγα Βεσκούκη, υπέυθυνη  του “Beauty Hair Salon” – Φωκίωνος Νέγρη 61 και Λ. Καραγιάννη

olga

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!