Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Διακοπές στο νησί; Ο Δημητρης Εφραιμ αποκαλύπτει tips για εντυπωσιακά μαλλιά (ΦΩΤΟ)

7ece679d5024aea7bb16b63864ed56fc

Μην σας πιάνει άγχος μακριά από τον κομμωτή σας. Διαβάστε έξυπνα tips για χτενίσματα που θα κάνετε μόνη σας!

Ο Δημήτρης  Εφραιμ , ο hair stylist  των διασήμων μοιράζεται αποκλειστικά με εσάς τις αναγνώστριες του επαγγελματικά μυστικά για τις τάσεις και τα χτενίσματα για το φετινό καλοκαίρι. Από όπου και αν μας διαβάζετε, ακολουθήστε τα tips του για ακόμη πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

11081710_10153145286648608_181382591_n

Τα χτενίσματα

Πώς θα πετύχετε όμορφα κυματιστά μαλλιά

“Το μαλλί για να γίνει σπαστό, κυματιστό χρειάζεται ένα επαγγελματικό χοντρό ψαλίδι για μπούκλες. Τα ξεκινάμε από τη μέση του μαλλιού και κάτω. Μόλις τελειώσουμε γυρνάμε το κεφάλι ανάποδα και με απαλές κινήσεις ξεμπερδεύουμε αφού πρώτα βάλουμε λιγη λακ για να κρατήσει. Για λάμψη μπορούμε να βάλουμε κερί και για το φριζάρισμα σιλικόνη. Μπορεί να χαλάσει λίγο το σπάσιμο αλλά μας αρέσει.

Πώς θα πετύχετε εντυπωσιακό πλεξίδα

“Ακόμη μια χρονιά στη μόδα είναι το ψαροκόκκαλο. Ο στόχος είναι να γίνεται χαμηλά στο κεφάλι. Φέρνουμε τα μαλλιά χαμηλά στον αυχένα είτε από τη δεξιά μεριά είτε από την αριστερή, κάνουμε ένα ψαροκόκκαλο (μπορείς να δεις στο youtube τον τρόπο) και μετά με ένα διάφανο λαστιχάκι λεπτό και μικρό , πιάνουμε την άκρη της πλεξίδας και την ανοίγουμε απαλά με τα χέρια μας ώστε να γίνει πιο παχιά και να φαίνεται πιο πλούσια.

Προστατέψτε τα μαλλιά με απλά βήματα

11158064_721518944624289_251307301_n

“Πολύ σημαντικό το καλοκαίρι είναι το καθημερινό λούσιμο καθώς και η συχνή χρήση προϊόντων ενάντια στη φθορά από τον ήλιο και τη θάλασσα. Επιπλέον μία φορά την εβδομάδα να κάνετε μάσκα, που θα την αφήνετε να δράσει όχι μόνο δέκα λεπτά, αλλά μισή ώρα. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση”.

Golden Tip: “Αγοράστε ένα μπουκαλάκι με απλικατέρ και μέσα προσθέτετε κοντίσιονερ και νερό. Το έχετε πάντα στην τσάντα της παραλίας και το ψεκάζετε στα μαλλιά για ενυδάτωση καθ’ όλη διάρκεια της ημέρας. Οικονομική λύση και πολύ πρακτική!

Hair Extensions : Για όσες  κοπέλες φοράνε Hair Extensions έχω να επισημάνω  ότι στους καλοκαιρινούς μήνες δεν φοράμε μόνιμα κόλες κερατίνης hair extensions αλλά φοράμε τρέσες με κλιπς για να μην ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μέσα στην ζεστή και ξερένονται.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!