Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τρία καλοκαιρινά tips από την Olivia Palermo που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη (VIDEO)

Είναι το αγαπημένο μας fashion icon, καθώς δεν κάνει ποτέ λάθος ενδυματολογικές επιλογές. Ξέρει τι να φορέσει, πού να το φορέσει και πώς να το φορέσει, με αποτέλεσμα όλος ο κόσμος να τη θαυμάζει για το στιλ της και να προσπαθεί να αντιγράψει τα σύνολα που επιλέγει. Η Olivia Palermo είναι ο άνθρωπος που πρέπει να εμπιστεύεστε στα τυφλά σε ό,τι αφορά μόδα και στιλ και έτσι όταν μιλάει για τα μυστικά της πάνω σ’ αυτόν τον τομέα εμείς απλώς ακούμε.

Πριν από αρκετό καιρό βρέθηκε προσκεκλημένη σε τηλεοπτική εκπομπή στις ΗΠΑ όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τις απαραίτητες κινήσεις που πρέπει να κάνει μία γυναίκα για να παραμένει stylish και το καλοκαίρι, που η θερμοκρασία ανεβαίνει. Εμείς λοιπόν θυμήθηκαμε αυτή την εμφάνισή της στην τηλεόραση και σκεφτήκαμε να συγκεντρώσουμε τα tips της για να σας βοηθήσουμε στις διακοπές και όχι μόνο. Οι συμβουλές της λοιπόν τώρα είναι πιο επίκαιρες από ποτέ μιας και το καλοκαίρι στην Ελλάδα θα διαρκέσει πολύ ακόμα.

Το πρώτο πράγμα λοιπόν που η fashionista τόνισε είναι πως όλες μας πρέπει να φοράμε flats -τα οποία μάλιστα μπορούν να είναι και λίγο μεγαλύτερα. Δεν έχει άδικο, αν σκεφτείτε πως τα πόδια ιδρώνουν ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να είναι πιο επιρρεπή σε φουσκάλες και πληγές που δημιουργούνται από τα παπούτσια, άρα ένα άνετο ζευγάρι είναι το άλφα και το ωμέγα. Μην ξεχνάτε επίσης πως τα πόδια το καλοκαίρι εξαιτίας της ζέστης πρήζονται και μπορεί να «μεγαλώσουν» μέχρι και μισό νούμερο, όπως πολύ σωστά επισημαίνει η Olivia.

Στη συνέχεια μίλησε για τα καλλυντικά και είπε πως το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε το καλοκαίρι είναι να αλλάζουμε foundation, και γιατί η επιδερμίδα σκουραίνει από τον ήλιο, αλλά και γιατί ακόμα και το φως της ημέρας είναι διαφορετικό. Τέλος είπε πως θεωρεί πολύ stylish το καλοκαίρι τα κόκκινα νύχια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!