Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα απόλυτα καλοκαιρινά μακιγιάζ για εσάς βάσει ζωδίου (ΦΩΤΟ)

Μπορέι να ξέρεις πάνω-κάτω ποια είναι εκείνα τα χρώματα που σου ταιριάζουν όταν πρόκειται για μακιγιάζ αλλά έχει κατά νου πως το ζώδιό σου αποκαλύπτει και τα στιλ μακιγιάζ που αναδεικνυουν τέλεια την ομορφιά σου!

Kριός:

Ένα διακριτικό μακιγιάζ που θα μπορείς να φοράς όλη την ημέρα είναι εκείνο που σου ταιριάζει απόλυτα. Τα ουδέτερα χρώματα για τα βλέφαρα σου και οι απαλές ροδακινί αποχρώσεις για τα χείλη είναι το ιδανικό ρομαντικό μακιγιάζ του καλοκαιριού.

 

 

Ταύρος:

τα φυσικά και τα γήινα χρώματα ταιριάζουν απίστευτα στο ζώδιό σου αφού πατάς γερά τα πόδια σου στη γη! καφέ σκιές αλλά και αποχρώσεις του λαδί για τα μάτια συνδυάζονται τέλεια με απλά χρώματα στα χείλη.

Δίδυμοι:

Είσαι έτοιμη οποιαδήποτε ώρα και στιγμή για να πειραματιστείς με τα χρώματα στο μακιγιάζ σου δεν υπάρχει για εσένα κανένας χρωματικός συνδυασμός που να σε σοκάρει! Φόρεσε το έντονο μπλε χρώμα τηε σεζόν στα βλέφαρα σου ή το ακόμη πιο εκκεντρικό κίτρινο και δημιούργησε τα λουκ που θα αντιγράψουν οι υπόλοιπες!

Καρκίνος:

Σου ταιριάζουν άψογα οι μεταλλικές σκιές! Ειδικά οι ασημί σκιές αλλά και το γκλίτερ αναδεικνύουν τέλεια την ομορφιά σου!

Λέων:

Ότι λάμπει σου ταιριάζει!  Έντονες χρυσές σκιές στα βλέφαρα και έντονο φούξια στα χείλη θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από το πλήθος που είναι και το ζητούμενο.

 

Παρθένος:

Δεν χρειάζεσαι τίποτε περισσότερο από ένα σχετικά έντονο και εντυπωσιακό μακιγιάζ χωρίς όμως πολύ εκκεντρικά χρώματα και θα αναδείξουν όσο πιο διακριτικά γίνεται την ομορφιά σου!

Ζυγός:

Το χρώμα σου είναι χωρίς αμφιβολία το ροζ και το baby blue στα βλέφαρα οπότε διαλέγεις και παίρνεις! Συνδύασε το ροζ χρώμα στα βλέφαρα με ασορτί χρώμα στα χείλη ενώ η απαλή γαλάζια σκιά στα μάτια ταιριάζει απίστευτα με έντονο πορτοκαλί ματ χρώμα στα χείλη.

Σκορπιός:

Στο μυστηριώδες ζώδιό σου ταιριάζει απίστευτα ένα μακιγιάζ που αποπνέει μυστήιο ή αλλιώς το σμόκι-άι θα γίνει το αγαπημένο σου! Όσο πιο μυστηριώδες και “δραματικό” το αποτέλεσμα στα μάτια τόσο πιο σούπερ το αποτέλεσμα.

Τοξότης:

Ναι τα έντονα χρώματα στα χείλη είναι το φόρτε σου! Κόκκινο της φωτιάς ή πιο σκούρο, πορτοκαλί που κάνει “μπαμ” ή και εκκεντρικό φούξια το εκκεντρικό χρώμα στα χείλη δεν χρειάζεται παρά λίγη μάσκαρα στα βλέφαρα για να ξεχωρίσει.

Αιγόκερως:

Αυτό το μακιγιάζ που είναι ιδανικό για εσένα είναι εκείνο που θα βολευτείς από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο ποτό. Οι γήινες αποχρώσεις στα βλέφαρα και το αντίστοιχο κραγιόν στα χείλη σου είναι η ιδανική επιλογή που έχεις και φέτος το καλοκαίρι!

 

 

Υδροχόος:

Ένα διαφορετικό σμόκι-αι είναι εκείνο που θα αναδείξει καλύτερη την ιδιαίτερη ομορφιά σου. Διάλεξε αποχρώσεις του γαλάζιου ή του πράσινου για να δημιουργήσεις μοναδικά λουκ!

Ιχθείς:

Και το μακιγιάζ σου καταφέρνει να μαρτυράει πόσο αντισυμβατική είσαι! Έντονες πράσινες σκιές στα βλέφαρα που τραβούν την προσοχή, ρουζ στα ζυγωματικά σου και έχιες έτοιμο το απόλυτο καλοκαιρινό λουκ!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!