Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις σε κουρέματα και χρώματα μαλλιών για φέτος το καλοκαίρι από τον Νικόλα Αγγελόπουλο!

Το καλοκαίρι έφτασε και εσύ έχεις διάθεση για αλλαγές. Και αν αναρωτιέσαι από πού να ξεκινήσεις, τότε τα μαλλιά είναι πάντα ένα καλό σημείο εκκίνησης.

Ο κομμωτής Νικόλας Αγγελόπουλος αποκαλύπτει στο Freddonews.gr  τα πιο hot κουρέματα και χρώματα μαλλιών για το φετινό καλοκαίρι για να κλέβεις κάθε λεπτό τις εντυπώσεις.

«Εμείς στα Angelopoulos hair company κάθε εποχή προτείνουμε νέα χρώματα και τεχνικές χρωμάτων σε συνδυασμό με νέα κουρέματα με σκοπό όπως αλλάζει η εποχή να αλλάζει και η διάθεση των πελατισσών μας .

Φέτος το καλοκαίρι από κουρέματα προτείνουμε bob στο ύψος των σιαγόνων το οποίο  εκτός από την ανακούφιση λόγω δροσιάς- κάποιες φορές τα μακριά μαλλιά το καλοκαίρι σου δίνουν την εντύπωση ότι φόρας μάλλινο κασκόλ- σε συνδυασμό με των δυνατών γραμμών με αφέλειες ή χωρίς να δείχνει δυναμισμό και πλεονέκτημα στο εύκολο styling.

image5

Σε κυρίες που αγαπούν τα μακριά μαλλιά για φέτος προτείνουμε μακριά άνισα μήκη κομμένα με point cutting ώστε να δείχνουν  ανάλαφρα και ανέμελα όπως άλλωστε πρέπει να είναι το καλοκαίρι από τα ρούχα μέχρι την διάθεση. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι μπορείς να κάνεις σέξι κότσους και κοτσίδες».

 

image1

Όσον αφορά τα χρώματα, φέτος θα κυριαρχήσουν οι ζεστές αποχρώσεις.

«Προτείνουμε babylights σε συνδυασμό με sombre σε bronze αποχρώσεις ώστε να έχουμε ανοιχτό και θερμό αποτέλεσμα χωρίς το άγχος της ανανέωσης του χρώματος μέσα στις διακοπές . Επίσης με το ανάλογο κούρεμα προτείνουμε καστανό μονόχρωμο σε ιριδίζων σοκολατί».

image4

Ωστόσο ο Νικόλας δεν θα μπορούσε να σε αφήσει χωρίς μερικά tips για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από τον ήλιο και την θάλασσα, καθώς όλες μας αντιμετωπίζουμε το καλοκαίρι το πρόβλημα της αφυδάτωσης και της ξηρότητας.

«Το σημαντικότερο θέμα για τα μαλλιά το καλοκαίρι είναι η αφυδάτωση που υφίστανται από την θάλασσα, τον ήλιο και τον ιδρώτα . Στα κομμωτήρια μας λόγω της εξειδίκευσης μας στα υγιή μαλλιά γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα που δημιουργούνται από την αλκαλικότητα του περιβάλλοντος το καλοκαίρι και προτείνουμε ανεπιφύλακτα στην αρχή του καλοκαιριού μία θεραπεία Brazilian keratin νέας γενιάς με ψήγματα χρυσού για επιπλέον λάμψη όπου προστατεύει το μαλλί από την αφυδάτωση και επιπλέον σε πολύ σύντομο χρόνο και πολύ εύκολα έχετε χτενισμένα μαλλιά χωρίς την χρήση επιθετικών θερμαντικών συσκευών που ταλαιπωρούν και ξηραίνουν την τρίχα με αλόγιστη και μη επαγγελματική χρήση . Αναγκαίο πλέον και απαραίτητο είναι το αντηλιακό μαλλιών που βεβαία τα φίλτρα UVείναι καλύτερα να βρίσκονται σε προϊόντα  θεραπείας όπως τα leave in conditioner με uv filtra ή κάποια λάδια μαλλιών με uv filtra.

image3

image6

H  συμβουλή που δίνουμε στις πελάτισσες μας είναι μετά το κολύμπι είτε γίνεται στην θάλασσα ή στην πισίνα να ξεβγάζουν τα μαλλιά τους με νερό καθαρό ώστε να φεύγουν κατάλοιπα όπως χλώριο ή θαλασσινό νερό, καθώς βοηθάει στην διατήρηση του χρώματος (δεν ξεθωριάζει γρήγορα) και δεν αφυδατώνεται η τρίχα τόσο πολύ.

Όσες κυρίες δεν έχουν leave in conditioner βάζουν σε ένα vaporizator 1/3 από το conditioner που έχουν στο σπίτι τους με 2/3 νερό και μια μεζούρα αντηλιακό σώματος, τα ανακατεύουν και τα βάζουν πριν την βουτιά και κάθε φορά μετά το ξέβγαλμα για όση ώρα είναι στον ήλιο όπως δηλαδή αυτά του εμπορίου. Με τον τρόπο αυτό το μαλλί σας θα είναι πάντα λαμπερό».

image2

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!