Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ομορφιά και εγκυμοσύνη: Σπιτικό scrub σώματος με φράουλες! (ΦΩΤΟ)

Οι φράουλες εκτός από το ότι είναι πολύ νόστιμες, είναι πλούσιες σε πολλά ζωτικά συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά ενώ καθαρίζουν, τονώνουν και θρέφουν το δέρμα.

Αυτό και μόνο τις καθιστά πολύ χρήσιμες για την υγεία, το δέρμα και τα μαλλιά μας. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλά καλλυντικά που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά, περιέχουν φράουλες ή έλαιο φράουλας.

7eb0a6eddba16a699d2059ed369ab1cc

Στην εγκυμοσύνη, όπως σας έχουμε αναφέρει πολλάκις, μια γυναίκα δεν πρέπει να εγκαταλείπει τον εαυτό της. Ίσα-ίσα που θα πρέπει να το περιποιείται ακόμη περισσότερο. Δείτε παρακάτω, πώς θα φτιάξετε ένα μυρωδάτο, σπιτικό σκραμπ σώματος με φράουλες, λάδι καρύδας και ζάχαρη, για να περιποιηθείτε τη φουσκωμένη σας κοιλίτσα αλλά και όλο σας το σώμα.

Υλικά:

1 κούπα λάδι καρύδας (θα το βρείτε στα φαρμακεία είναι λευκό και παχύρρευστο-θυμίζει κρέμα)

1/2 κούπα ζάχαρη

5-6 φράουλες

Πώς θα το φτιάξετε:

Λιώστε με ένα πιρούνι τις φράουλες σε ένα μπολ. Προσθέστε το λάδι καρύδας και έπειτα τη ζάχαρη. Ανακατέψτε καλά και αποθηκεύστε το σκραμπ σας σε γυάλινα βαζάκια.

Βάλτε λίγη ποσότητα στα χέρια σας και τρίψτε ελαφρά την κοιλίτσα σας και το σώμα σας. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και ταμπονάρετε με μια καθαρή πετσέτα. Τέλος, εφαρμόστε την κρέμα σώματος που χρησιμοποιείτε.

*Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σκραμπ, καλό θα είναι να έχετε τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας.

strawberry body scrub 1000

Πηγή mothersblog.gr

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!