Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Εμμανουήλ Αποστολάκης μας δείχνει πως να αποκτήσουμε το νυφικό μακιγιάζ της Kim Kardashian!

Η Kim Kardashian είναι διάσημη για πολλούς λόγους. Ωστόσο αυτό που πρέπει να παραδεχτούμε είναι ότι όλες προσπαθήσαμε να αντιγράψουμε έστω και μια φορά το μακιγιάζ που χρησιμοποιεί για μια εντυπωσιακή έξοδο ή ακόμα και για γάμο.

Ο επίσημος make up artist για την Make up Forever, Εμμανουήλ Αποστολάκης, ο οποίος έχει επιμεληθεί πολλές κυρίες από τον χώρο της σόουμπιζ αποκαλύπτει στο Freddonews.gr πως μπορούμε να αποκτήσουμε ένα τέλειο νυφικό μακιγιαζ όπως της διάσημης τηλεπερσόνας.

«Η σαιζόν που διανύουμε, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για το νυφικό μακιγιάζ μιας και οι περισσότεροι γάμοι στην Ελλάδα, γίνονται καλοκαίρι.

Πολλές φορες, οι νύφες που έχω επιμεληθεί, μου παρουσιάζουν την φωτογραφία κάποιας celebrity ή movie star ως πηγή έμπνευσης ,για το νυφικό μακιγιάζ τους, αλλά, αυτό που γίνεται φέτος με την Kim Kardashian, δεν μου έχει ξανασυμβεί.

8 στις 10 νύφες μου φέρνουν, φωτογραφία της και θέλουν το νυφικό μακιγιάζ τους να έχει «τα κοψίματα», που κάνει η Καρντασιαν.

Πρόκειται, βέβαια για την τεχνική του contouring και highliting, γνωστή σε κάθε επαγγελματία, που σέβεται, το όνομα του, εδώ και χρόνια, αλλά που με την ραγδαία άνοδο των Youtube tutorials έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλή.

Προσωπικά με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, ως πηγή έμπνευσης γιατί το συγκεκριμένο make up της Καρντασιαν, που βασίζεται στα γήινα χρώματα, ταιριάζει απόλυτα με την μεσογειακή Ελληνίδα νύφη. Βεβαίως πρέπει πάντα, αυτές οι τεχνικές να γίνονται από έναν επαγγελματία γιατί, αν δεν γίνει το σωστό σβήσιμο, των χρωμάτων το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό. Για αυτό και προτείνω, και 2 επιλογές στις νύφες που βάφω.

Ένα νυφικό μακιγιάζ, για την εκκλησία με πολύ απαλό contouring και μετά για την δεξίωση το make up να γίνει πιο έντονο.

Για το μακιγιάζ για την τέλεση του γάμου που συνήθως γίνεται απόγευμα με φυσικό φως χρησιμοποιώ ζεστούς τόνους, σε καφέ της άμμου και μπρονζέ για τα μάτια και τα ζυγωματικά,ενώ το contouring είναι σχεδόν ανεπαίσθητο αλλά αρκετό, για να σμιλέψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Πως να κάνεις contouring step by step

FB_IMG_1463927203085

Αργότερα που έχουμε τεχνικό φως περνάω σε ένα έντονο μακιγιάζ, που τα κοψίματα είναι πιο τονισμένα ώστε να αναδειχτεί το πρόσωπο της νύφης ακόμα και στον πιο απαλό φωτισμό και εκεί τονίζω τα μάτια με κάποια δαμασκηνί σκιά ή με ένα μαύρο eyeliner, ώστε να γίνει το νυφικό μακιγιάζ πιο sexy. Για τα χείλη επιλέγω και στις 2 περιπτώσεις φυσικές αποχρώσεις ματ για την εκκλησία και glossy για την δεξίωση».

Φυσικό νυφικό μακιγιάζ

wed make up3

Μακιγιάζ με έντονο contouring

wedding make up2

13390982_10153665796681475_980918084_n.png

Τέρψη Μαντζουράτου

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!