Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δεν είστε μαυρισμένες και θέλετε να βγείτε στην παραλία; Δείτε εδώ τα έξυπνα beauty tips που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση

Όλες περιμένετε πως και πως το καλοκαίρι για να βγείτε στην παραλία, να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα. Μόνο που υπάρχει ένα  μικρό πρόβλημα…η λευκή σας επιδερμίδα. Μέχρι να πάρετε το επιθυμητό μαύρισμα που έχετε φανταστεί, πρέπει να κάνετε μια αρχή που είναι δύσκολη. Συνήθως, ντρέπεστε να βγάλετε τα ρούχα σας και να μείνετε με το μαγιό και ταυτόχρονα να ακούτε από την παρέα σας σχόλια του τύπου «είσαι άσπρη», «πως βγαίνεις στην παραλία» κι άλλα πολλά που σε φέρνουν σε αμηχανία..

Τέλος, όμως, με αυτά, γιατί εμείς βρήκαμε τη λύση στο πρόβλημά σας, με τα tips που ακολουθούν παρακάτω:

Απλώστε ένα προϊόν self-tan πριν το πρώτο σας μπάνιο. Θα σας προσφέρει ένα bronze χρώμα το οποίο σίγουρα θα είναι καλύτερο από τη λευκή σας επιδερμίδα. Προσοχή, μην ξεχάσετε να κάνετε απολέπιση πρώτα.

Πολλά λάδια για μαύρισμα έχουν ένα bronze χρώμα. Επιλέξτε ένα τέτοιο λαδάκι λοιπόν και απλώστε το από το σπίτι σας. Προσοχή τι θα φορέσετε από επάνω. Αποφύγετε τα λευκά γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λερωθεί.

Αν έχετε τόσο μεγάλο άγχος αποφύγετε τις διάσημες παραλίες. Επιλέξτε μία πιο ερημική, για τα πρώτα σας μπάνιο. Αποκτήστε πρώτα το χρώμα που θέλετε και μετά εμφανιστείτε σε πολυσύχναστες παραλίες.

Κάνετε σπίτι σας ηλιοθεραπεία. Φορέστε ένα κοντό σορτς και ένα τοπ και καθίστε στο μπαλκόνι ή ακόμα καλύτερα στην ταράτσα του σπιτιού σας. Θα αποκτήσετε ένα ικανοποιητικό χρώμα. Αν έχετε κήπο τότε είστε πολύ τυχερές. Προσοχή μην ξεχάσετε ότι και εκεί χρειάζεστε αντηλιακή προστασία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!