Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βρείτε το μαγιό που σας ταιριάζει ανάλογα με το σώμα σας!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και απαραίτητη προυπόθεση πριν βγείτε στην παραλία, είναι να φορέσετε το σωστό μαγιό που θα αναδείξει τα κάλλη σας και κατά συνέπεια την όλη σας εμφάνιση.  Μάθετε πως να επιλέξετε το κατάλληλο για το τύπο του σώματος σας και να μη πέσετε σε λάθη.. Το κλειδί για μία σωστή αγορά ανάλογα με τον σωματότυπο που διαθέτετε είναι αρχικά να αποδεχθείτε το σώμα σας, αφήνοντας πίσω τις τύψεις για τις ατασθαλείες του χειμώνα και στην συνέχεια να ανακαλύψετε το μαγιό που θα σας ταιριάξει γάντι.

1. Μαγιό στρίνγκ

Για αν φορέσετε αυτό το συγκεκρινένο μαγιό, θα πρέπει να δοαθέτετε και τα αντίστοιχα προσόντα. Είναι σίγουρο ότι δε θα περάσετε απαρατήρητη στην παραλία και θα πάρετε αρκετά κολακευτικά σχόλια.

 

2. ”Μποξεράκι”/ σορτσάκι

Είναι η γυναικεία έκδοση του αντρικού boxer. Συνήθως, το προτιμούν οι γυναίκες  με μεσογειακό σωματότυπο. Μπορούμε να πούμε ότι αφορά τα σώματα με λεπτό θώρακα και κορμό σε σχέση με την περιφέρεια που είναι πιο φαρδιά

3. Βrazil

Είναι πολύ δημοφιλές μαγιό και κολακεύει τις περισσότερες κοπέλες. Είναι ίσως ότι πιο σέξι χωρίς να είναι υπερβολικά αποκαλυπτικό.

4.Ολόσωμο μαγιό.

Τα ολόσωμα ταιριάζουν σε γυναίκες με κάθε σωματότυπο αφού μπορείτε να τα φορέσετε αν έχετε αθλητικό σώμα με μεγαλύτερες πλάτες για να δώσετε αρμονία στη σιλουέτα σας, μπορείτε να τα επιλέξετε αν θέλετε να αναδείξετε το μπούστο σας αλλά και για να καλύψετε ατέλειες σε κοιλιά και περιφέρεια!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!