Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απίστευτό! Τι φαντασιώνονται οι περισσότερες γυναίκες την ώρα του σεξ;

 

Νέα έρευνα από βρετανική εταιρεία σεξουαλικών βοηθημάτων αποκαλύπτει ότι οι μισές γυναίκες φαντασιώνονται να κάνουν σεξ με έναν άλλο άνδρα, ενώ κάνουν έρωτα με τον σύντροφό τους!

Μάλιστα, αυτό είναι κάτι που το κάνουν περισσότερο οι γυναίκες από τους άνδρες, αφού το 46% των γυναικών σκέφτονται άλλους άντρες όταν κάνουν σεξ με τον σύντροφό τους, σε σύγκριση με το αντίστοιχο 42% των αντρών.

Για τις περισσότερες γυναίκες αυτές οι φαντασιώσεις την ώρα του σεξ, αφορούν έναν στενό φίλο ή συνάδελφο στη δουλειά και, όταν τους συμβαίνει αυτό, είναι πιο πιθανό να κάνουν τελικά σεξ και με εκείνον τον άνδρα σε σύγκριση με τους άντρες που έχουν παρόμοιες φαντασιώσεις όταν κάνουν σεξ με τις συντρόφους τους.

Συγκεκριμένα, ακριβώς κάτω από το ένα τρίτο των γυναικών (30%) και το 25% των ανδρών παραδέχονται ότι έχουν κάνει σεξ τελικά με το άτομο το οποίο φαντασιώνονταν από το φιλικό τους περιβάλλον.
Επίσης, το 26% των γυναικών και το 22% των ανδρών έχουν επίσης κάνει σεξ με ένα άτομο από το εργασιακό τους περιβάλλον, το οποίο φαντασιώνονταν όταν έκαναν σεξ με τον/την σύντροφό τους.

Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι το 70% των γυναικών και το 63% των ανδρών φαντασιώνονται το πώς θα ήταν το σεξ με ένα άλλο άτομο, πριν πάνε για ύπνο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!