Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ιατρικές εξελίξεις και εφαρμογές στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής και της αισθητικής ιατρικής

 

 

 

 

 

Το  συνέδριο, το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως σε τεχνικές μη επεμβατικές αισθητικές ιατρικές διαδικασίες, διεξήχθη στο Παρίσι με ρεκόρ συμμετοχών όλων των εποχών. Η παγκόσμια, επιστημονική, ιατρική κοινότητα «διψά» για ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και γνώση για καθετί καινούργιο.

 

 

 

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος παρουσίασε ένα καινούργιο ενέσιμο υλικό, το οποίο συνδυάζει το γέμισμα των ελλειμμάτων στο πρόσωπο, όπου αυτό παρατηρείται, με την διέγερση για την αναπαραγωγή κολλαγόνου. Ο συνδυασμός των δύο δράσεων είναι μία καινούργια τάση στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής γενικότερα.

 

 

Η ομιλία του Έλληνα πλαστικού χειρουργού προκάλεσε το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων ιατρών, οι οποίοι ασχολούνται με αυτό το είδος διαδικασιών και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια, δείχνοντας ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες πλαστικοί χειρουργοί είναι εξωστρεφείς, πρωτοπόροι και στην κορυφή της πλαστικής χειρουργικής παγκοσμίως.


 

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι πλαστικός χειρουργός, Διευθυντής του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «Αισθητική Ανάπλαση» και Επιστημονικός Διευθυντής του Advanced Plastic Surgery & Laser Clinic στο Dubai.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!