Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Sex fasting: Πώς η μέθοδος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ωφελεί σοβαρά τη σχέση σου

Sex fasting. Το ακούς όλο και συχνότερα τελευταία και σου εξάπτει την περιέργεια; Ε, ναι λοιπόν,  μιλάμε για… νηστεία και προσευχή. Από το σεξ φυσικά! Πρόκειται για νέα μόδα, με μεγαλύτερη υπέρμαχό της την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν. 

 

Όπως έσπευσε να εξηγήσει, την εφάρμοσε με τον καλό της, Τράβις Μπάρκερ, και η συνέχεια ήταν εκρηκτική, το κρεβάτι τους πήρε φωτιά. Και οι σεξολόγοι, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μέθοδο αναζωπύρωσηςς ιδίως μακρόχρονων δεσμών, αλλά και όταν αναφερόμαστε σε περιπτώσεις red alert, “κόκκινου συναγερμού”, όταν δηλαδή τα ζευγάρια περνάνε σοβαρή κρίση. Όταν βρίσκονται ένα βήμα πριν τη ρήξη!

Η λογική είναι πως, όπως το “απαγορευμένο μήλο” της Εδέμ, έτσι και όταν το σεξ απαγορεύεται, σε εξιτάρει περισσότερο ως ιδέα. Η αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας, “πακέτο” με τη λίμπιντο και την τεστοστερόνη -για τους άνδρες- αυξάνεται, ενώ σεξουαλικά προβλήματα π.χ. στυτική δυσλειτουγία, μειώνονται. Όσο για την γυναίκα, η αδρεναλίνη, με τη σειρά της, απογειώνεται.  Φυσικά, το αποτέλεσμα είναι το ζευγάρι να έρχεται και πιο κοντά εγκεφαλικά.  Άρα, δύο σε ένα!

Τip

Δες το κι αλλιώς. Η σεξουαλική νηστεία μπορεί να αυξήσει την επιθυμία, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το φαγητό. Όταν απέχεις π.χ. από τα γλυκά για ένα διάστημα, δεν σου λείπουν περισσότερο;

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!