Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή σου με το NLP. Η Βίκυ Τσουλουχοπούλου μας λύνει όλες τις απορίες

 

Το NLP απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν κάποιον τομέα της ζωής τους , δουλειά, οικονομικά, σχέσεις ή κάποιο κομμάτι της προσωπικότητάς τους, πχ. δειλία, αναποφασιστικότητα, χαμηλή αυτοεκτίμηση, άγχος, φόβο κ.ο.κ.

 

Ζητήσαμε  από την Βίκυ Τσουλουχοπούλου Λίγγρη της www.amaltheia.eu να μας εξηγήσει τι είναι το  NLP .

Τί είναι το NLP με δυο λόγια; Είναι η βιωματική μέθοδος για αυτογνωσία και αυτοεξέλιξη που δίνει άμεσα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Επαγγελματικό, οικονομικό, προσωπικό, κοινωνικό!

Και γι αυτό, από τη δεκατία του ΄70 που δημιουργήθηκε μέχρι σήμερα, έχει καθιερωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Το NLP σε καθοδηγεί

 

α) να βρεις και να διαχειριστείς επιτυχώς τις αρνητικές πεποιθήσεις του υποσυνείδητου σου, που μπλοκάρουν κάθε βήμα επιτυχίας.

 

β) να επαναπρογραμματίσεις τον εαυτό σου να λειτουργεί μέσα σε πλαίσιο αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης για να φέρνεις στη ζωή σου ό,τι πραγματικά σου αξίζει.

 

γ) να βάζεις στόχους και να τους πετυχαίνεις εύκολα και γρήγορα. δ) να αντιλαμβάνεσαι αμέσως τον τρόπο που χρειάζεται να επικοινωνείς σε κάθε περίσταση για να φέρνεις εκπληκτικά αποτελέσματα!Με άλλα λόγια σε βοηθάει να γίνεις ο άνθρωπος που πάντα επιθυμούσες. Κι αυτό φυσικά γίνεται με τρόπο βιωματικό για να έχει το αποτέλεσμα δύναμη και διάρκεια. Και το καλό είναι ότι αυτή η διαδικασία έχει συγκεκριμένη διάρκεια, άρα ξέρεις ακριβώς πότε ολοκληρώνεται. Ποιός  χρειάζεται το NLP; Όλοι μας. Όλοι μπορούμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι, πιο δημιουργικοί, πιο επικοινωνιακοί, πιο πετυχημένοι.

 

Ποια διαφορά έχει από την κλασσική ψυχοθεραπεία;

Καταρχάς δεν είναι ψυχοθεραπεία. Εδώ δεν ασχολούμαστε με το τραύμα και το παρελθόν. Εδώ μαθαίνουμε τεχνικές και τρόπους να φέρνουμε αποτελέσματα και μέσα από αυτή τη διαδρομή θεραπεύουμε το τραύμα.

Πώς εφαρμόζεται στην πράξη; Μπορεί να μας βοηθήσει στην καριέρα μας;

Το NLP είναι κάτι που το μαθαίνεις, αναλαμβάνοντας την δέσμευση στον εαυτό σου, να λάβεις μέρος ενεργά στην αλλαγή σου μέσα από συγκεκριμένες ασκήσεις λόγου και μέσα από συγκεκριμένη δράση. Αυτό γίνεται είτε μέσα από ομάδες είτε με προσωπικές συνεδρίες. Πρόσφατα πραγματοποιήσατε ένα ημερήσιο βιωματικό σεμινάριο με τίτλο «Η Καλύτερή σας χρονιά». Μιλήσατε για μια μέθοδο. Τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει και πώς μπορεί να μας βοηθήσει

 

 

 Στο διήμερο σεμινάριο “Διαχείρηση Φόβου και Φοβιών” μαθαίνουμε τί είναι φόβος και τί φοβία, παίρνουμε εργαλεία διαχείρισης,  κάνουμε ασκήσεις και φέρνουμε άμεσα αποτελέσματα μια για πάντα!

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020, 11:30 – 20:30

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, 11:30 – 20:30

 Πληροφορίες στο www.amaltheia.eu. Και στο 210 3315904 17.00 – 21.00 καθημερινά

Δηλώστε συμμετοχή στο https://www.amaltheia.eu/program

 

 

 

Η Βίκυ Τσουλουχοπούλου Λίγγρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Δημόσιες Σχέσεις στο Κολέγιο Αθηνών και παρακολούθησε Βασικές Αρχές Ψυχολογίας στο Open University της Αγγλίας. Το 2010 πήρε δίπλωμα και αντιπροσώπευση στην Ελλάδα για το σύστημα αυτοεξέλιξης BEST YEAR YET. Με το Νευρο-Γλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) ασχολείται από το 2005. Τι είναι όμως ο Νευρο-Γλωσσικός Προγραμματισμός και πώς μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας; Η Βίκυ Τσουλουχοπούλου Λίγγρη μας λύνει όλες τις απορίες.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!