Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το παγωτό της δίαιτας! Απολαύστε το χωρίς ενοχές!

Το καλοκαίρι το παγωτό είναι και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ελαφρύ και δροσερό, αποτελεί την αγαπημένη, καλοκαιρινή λιχουδιά μικρών και μεγάλων. Άλλωστε κάθε απογευματινή, καλοκαιρινή βόλτα θέλει και το παγωτό της. Και αν νομίζετε πως παγωτό σημαίνει πολλές θερμίδες τότε κάνετε λάθος!

Τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino (Παλαιό Φάληρο, Μοναστηράκι, Νέα Σμύρνη)  σας προσφέρουν το πιο απολαυστικό, δροσερό και φυσικά χειροποίητο gelato που έχετε δοκιμάσει, φτιαγμένο αποκλειστικά με φρέσκο γάλα και επιλεγμένα υλικά χωρίς συντηρητικά και περιττές θερμίδες.

Εκεί θα βρείτε σίγουρα αυτό που επιθυμείτε ακόμα και αν ακολουθείτε διατροφή αυστηρά χωρίς γλουτένη, γάλα ή ζάχαρη. Γιατί αυτό το καλοκαίρι, κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος.

 

Για εσάς που θέλετε όλη τη γεύση αλλά λίγες θερμίδες μην  ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα sorbetto. Δροσιστικά και ελαφριά, το καλοκαίρι τα αγαπάμε λίγο παραπάνω. Επιλέξτε ανάμεσα σε φράουλα, καρπούζι, πεπόνι, μάνγκο, extra dark chocolate, lime και πολλά ακόμα. Λιγότερες θερμίδες αλλά η απόλαυση παραμένει πάντα η ίδια.

Όμως και οι all time classic γεύσεις τους, όπως το παραδοσιακό καϊμάκι, η φράουλα, η βελούδινη κρέμα και η πλούσια σοκολάτα  θα σας ταξιδέψουν πίσω στα ξέγνοιαστα παιδικά σας χρόνια, τότε που μετρούσατε το καλοκαίρι σε παγωτά και ποιος ξέρει, ίσως παίξετε αυτό το παιχνίδι με τα δικά σας παιδιά φέτος!

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα απολαύσετε στο χέρι, κάνοντας τις καλοκαιρινές σας βόλτες ή να καθίσετε στους υπέροχα διαμορφωμένους χώρους που διαθέτουν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!