Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Sun of a Beach: Το δίδυμο με το πετυχημένο brand που επιλέγουν οι διάσημοι!

Life is a Beach …ή καλύτερα Sun of a Beach. Το δίδυμο πίσω από brand που μετέτρεψε την πετσέτα παραλίας στο πιο stylish αξεσουάρ διακοπών, η Mελίνα Πίσπα και η Έλλη Ρούντου εξηγούν πώς μια πετσέτα μπορεί να σε κάνει να χαμογελάς.

Είναι το πιο beach chic αξεσουάρ των διακοπών και ένα επιτυχημένο εγχείρημα με ελληνική υπογραφή. Οι ιδρύτριες του Sun of a Beach Μελίνα Πίσπα και Έλλη Ρούντου, φίλες από παλιά και με εμπειρία στο χώρο της μόδας, – σχεδιάστρια ρούχων και νυφικών η πρώτη, στιλίστρια η δεύτερη -, ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2012, με σκοπό να δώσουν στην πετσέτα θαλάσσης το στυλ που της έλειπε και να την κάνουν αξεσουάρ μόδας. Το φετινό καλοκαίρι γιορτάζουν πέντε δημιουργικά χρόνια γεμάτα ήλιο, θάλασσα, καλοκαίρι και τα απίθανα Sun of A Beach prints μιας συλλογής που εξελίσσεται.

Το χαρακτηριστικό προϊόν του brand είναι η κλασική, ως ένα πιο καινοτόμο και «φρέσκο» αξεσουάρ, με μοναδικά prints

Τι κάνει τις πετσέτες Sun of a Beach ξεχωριστές;

Τα δύο βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις πετσέτες Sun of a Beach είναι τα ιδιαίτερα μοτίβα τους και ότι «μυρίζουν» καλοκαίρι!

 Τί σας δίνει έμπνευση;

Τα αμέτρητα καλοκαίρια που έχουμε περάσει στις ελληνικές θάλασσες αλλά και οι μακρινοί, τροπικοί προορισμοί, που ονειρευόμαστε να βρεθούμε.

Ποιά είναι η φιλοσοφία της Sun of A Beach;
Θέλουμε οι πετσέτες μας να γίνουν ο πιο πιστός καλοκαιρινός φίλος, που μαζί του έχεις δημιουργήσει τις καλύτερες αναμνήσεις. Θέλουμε να ανοίγεις τη ντουλάπα σου το χειμώνα, να βλέπεις την πετσέτα και να χαμογελάς! Είναι απόλυτα συνδεδεμένες με το καλοκαίρι και όλα τα συναισθήματα που πηγάζουν από αυτό: ξεγνοιασιά, ελευθερία και ανεμελιά!

 

Σε πιο πλαίσιο κινείται η σειρά για το καλοκαίρι του 2017;

Η φετινή συλλογή είναι χωρισμένη σε δύο ενότητες την Meditteraneo και την Tropicana. Η μία περιλαμβάνει ριγέ υφάσματα, μάτια και μοτίβα σε λευκό και μπλε που θυμίζουν Αιγαίο και Κυκλάδες. Η άλλη είναι γεμάτη έντονα χρώματα, φοίνικες και εξωτικά πουλιά. Στην πρώτη ενότητα ανήκει η διαχρονική ριγέ Chaise longue που μας ταξιδεύει στη Γαλλική ριβιέρα, οι greek-chic Caldera και Patmos και η Watch Out κατά του… ματιάσματος. Στην δεύτερη κυριαρχούν η διασκεδαστική Pina colada, η εξωτική Hawaiian Tropic που κλείνει το μάτι στα κλισέ χαβανέζικα μοτίβα, η signature Tucan in Love, τα πολύχρωμα Birds of Paradise, αλλά και το διακριτικό Reef.

Τα μοτίβα σας είναι μοναδικά. Πιστεύετε πως σε αυτά οφείλεται η επιτυχία του brand;
Τα μοτίβα που διαλέγουμε δίνουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στα προϊόντα μας. Η επιλογή τους είναι για εμάς το πιο διασκεδαστικό κομμάτι της δουλειάς μας και το απολαμβάνουμε πολύ. Τώρα, δουλεύουμε την καινούργια συλλογή για το καλοκαίρι του 2018.

Δεν μείνατε όμως στην πετσέτα. Έχετε επεκταθεί και σε άλλα αξεσουάρ θαλάσσης.

Ναι, τα μοτίβα μας ντύνουν και τα αξεσουάρ της συλλογής Sun of a Beach, π.χ. τις ελαφριές και πολυχρηστικές τσάντες παραλίας Poly Bags από 100% αιγυπτιακό βαμβάκι με επένδυση από 100% βαμβακερό καμβά. Μία Poly Bag είναι αρκετά ευρύχωρη για να χωράει δύο πετσέτες και όλα τα απαραίτητα για μια μέρα στη θάλασσα. Επιπλέον, διπλώνεται και πακετάρεται πολύ εύκολα και μπορεί να σεταριστεί με ασορτί pouch ή pochette.
Την γκάμα συμπληρώνουν τα Lolita vests, τα μαλακά κι αφράτα γιλέκα που γίνονται το ιδανικό ρούχο για όσους αγαπούν να μένουν στην παραλία και μετά το ηλιοβασίλεμα και φοριούνται from beach to bar.

 

 

 

Και τα wedding gifts ;

Πιστεύουμε πως είναι μια πολύ καλή λύση κι ένα πρωτότυπο δώρο γάμου που κάνει το ζευγάρι χαρούμενο. Έχουμε φτιάξει όμορφες συσκευασίες των δύο, με πετσέτες Sun of a Beach από τη συλλογή summer 2017. Είναι το πιο πρακτικό και μποέμ δώρο γάμου με summer basics που όχι μόνο για το ταξίδι του μέλιτος, αλλά ολόκληρο το καλοκαίρι. Υπάρχει ακόμα το οικογενειακό σετ με τα 4 κομμάτια, αν για παράδειγμα πρόκειται για γάμο και βάφτιση μαζί. Άλλωστε, η παιδική και βρεφική σειρά μας με πόντσο και μπουρνουζάκια είναι η ιδανική για δώρο βάφτισης εδώ και αρκετές σεζόν.

Εξακολουθείτε να επιμένετε ελληνικά.

Ανήκουμε στη γενιά που είναι περήφανη για το “Μade in Greece” και επιδιώκουμε να το προωθούμε όσο περισσότερο γίνεται. Όλα μας τα προϊόντα παράγονται στην Ελλάδα, από εξειδικευμένους τεχνίτες. Οι πετσέτες ράβονται σε φασόν και οι τσάντες κατασκευάζονται στο χέρι. Για εμάς έχει μεγάλη αξία το ότι συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που νοιάζονται για την εταιρεία μας.

Η συνεργασία σας με την WWF συνεχίζεται και αυτό το καλοκαίρι.

Η φετινή συλλογή Sun of a Beach έχει όπως και πέρυσι την ειδικά σχεδιασμένη σειρά που απεικονίζει προστατευόμενα είδη ή απειλούμενα με εξαφάνιση θαλάσσια πλάσματα, -φέτος πρόκειται για το καλαμάρι, ο ιππόκαμπος, ο καρχαρίας, ο αστακός και ο τόνος- σε συνεργασία με τη WWF.

Είστε ευχαριστημένες από την πορεία της εταιρείας σας δεδομένων και των δυσχερειών που όλοι επιχειρηματίες αντιμετωπίζουν λόγω ύφεσης;

Είμαστε πολύ χαρούμενες. Μάλιστα, το 2016 λάβαμε το βραβείο  Επιχειρηματικότητας Sir Stelios Award του κ. Χατζηιωάννου και στοχεύουμε ολοένα και πιο ψηλά.

Ποιοί είναι λοιπόν οι στόχοι σας για το άμεσο μέλλον;

Για να αναπτυχθεί σημαντικά μια εταιρεία οφείλει να εξελίσσεται. Στην περίπτωσή μας να βγάζει κάθε χρόνο νέα σχέδια αλλά και να εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της. Αυτό κάνουμε μέχρι σήμερα και θα εξακολουθήσουμε όσο υπάρχει ζήτηση και όσο έχουμε έμπνευση για να δημιουργούμε! Το μεγαλύτερο όνειρό μας είναι η Sun of a Beach να κατακτήσει όλες τις όμορφες παραλίες της γης!

 

Πού θα βρούμε τα προϊόντα σας;

Σε πάνω από 60 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο e-shop μας www.sunofabeach.com

Sun of A Beach, Showroom: Καρνεάδου 25, Κολωνάκι, 106 75, Αθήνα

Ακολουθήστε τα Sun of a Beach στα social media: @sunofabeachtowels |  facebook.com/sunofabeachtowels |  pinterest.com/sunofabeach_ | sunofabeachtowels.tumblr.com

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!