Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εμμανουήλ Αποστολάκης: Συμβουλές για το μακιγιάζ της Λάουρα Νάργες

Ο make up specialist και make up creative director Εμμανουήλ Αποστολάκης δίνει συμβουλές για το πώς θα αποκτήσουμε το λαμπερό λουκ της Λάουρα Νάργες! Ο ίδιος έχει συνεργαστεί μαζί της με επιτυχία και γνωρίζει πολύ καλά το πρόσωπό της αλλά και τα χρώματα που της ταιριάζουν!

 

Η Λάουρα εχει «κοριτσίστικη» ομορφιά, και είναι από τα πρόσωπα που τους ταιριάζει και το εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Το μακιγιάζ .που είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 60,με τα καφέ-σοκολα μάτια και τα απαλά ροζ χείλη

ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να εντυπωσιάσουν και να αποκτήσουν ένα glamour look. Δεν είναι τυχαίο πως ντίβες όπως η Τζενιφερ Λοπεζ έχουν βασίσει την καριέρα τους σε τέτοιοι στυλ make up.

Η επιδερμίδα, πρέπει να είναι αψεγάδιαστη και ομοιόμορφη. Πάντα απλώνουμε την καλυπτική βάση με πινέλο

και προτιμάμε τις αποχρώσεις του μπεζ και οχι του ροζ! Τώρα τα μάτια που είναι και ο πρωταγωνιστής αυτό του λουκ:

Απλώνουμε ενα eye primer, ώστε να μην γίνουν αντιαισθητικές γραμμές στο καπακι του ματιού μας, όταν θα το ανοιγοκλείνουμε

και για να μείνει αναλλοίωτες οι σκιές για ώρες (Ολες οι καλές εταιρείες καλλυντικών έχουν primer, ένα από τα πιο επαγγελματικά είναι της SMASHBOX)

Έπειτα, απλώνουμε μια μπεζ σκιά στο χρώμα της κρέμας σε όλο το βλέφαρο, εως τα φρύδια. Αυτό θα εξαφανίσει μικρές κοκκινίλες και ατέλειες

και θα δημιουργήσει τον τέλειο καμβά για το μακιγιάζ μας. Μέτα περνάμε ενα καφέ -σοκολα μολυβί ματιών σύριζα στις βλεφαρίδες στο ανω και το κατω βλεφαρο, και με ενα πινέλο ματιών το σβένουμε απαλά ώστε να δώσει βάθος στα μάτια.

Μέτα με μια σκιά καφέ ματ κάνουμε την περίφημη “μπανάνα”, στο καπάκι του βλέφαρου, που χαρακτηρίζει το μακιγιάζ των sixties. Με λιγα λόγια απλώνουμε και σβήνουμε την σκιά σε ολο το καπάκι με ανοδική πορεία και δημιουργούμε και  στρογγυλάδα που κάνει το μάτι πιο γατίσιο.

Τελειώνουμε με μπόλικη μαύρη μάσκαρα και τις απαραίτητες ψεύτικες βλεφαρίδες. Οι τελευταίες μην σας φοβίζουν… είναι πολύ απλή η τοποθέτηση  τους σε τελειωμένο μακιγιάζ. Όπως είπαμε τα χείλη σε αυτο το λοοκ είναι παλ ροζ με μπόλικο γκλος.

υηλ

 Tip: Απλώστε λιγο concealer στα χείλη σας πριν τα βάψετε, ώστε να χαθεί το φυσικό τους χρώμα και κρατήσει περισσότερο το απαλό ροζ κραγιόν.

Οι μελαχρινές, μπορούν να επιλέξουν και το κοραλο-ροζ για πιο κολακευτικό λοοκ

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!