Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor: H λάθος κίνηση της γυναίκας του «Χαντα» το κράξιμο και η δίωξη (ΦΩΤΟ)

Τα καραγκιοζιλίκια-του Χανταμπάκη έχουν εξοργίσει πολύ κόσμο αφού το τερματίζει στο αποψινό επεισόδιο που κοροϊδεύει κρατώντας ένα σουτιέν την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Αμέσως ο κόσμος άρχισε  το κράξιμο όχι μόνο στο τουίτερ αλλά πήγε και στο Instagram  του Χανταμπάκη, καθώς είναι ανοιχτό. Εκεί κάτω από τις φωτογραφίες του άρχισαν να κατακρίνουν την συμπεριφορά του. Η γυναίκα του η Όλγα μόλις το αντιλήφθηκε κλείδωσε τα σχόλια σε όλες τις φωτογραφίες για να μην μπορεί ο κόσμος να εκφράζει την άποψή του.

Όμως  υπάρχουν μερικά σχόλια πρίν την κίνησή της να τα κρύψει. Μια λάθος κίνηση αφού όταν έχεις έναν άντρα που εκτίθεται πρέπει να δέχεσαι και τα αρνητικά. Αρκεί να είναι κριτική και όχι καντήλια.

Κάποια απο τα σχόλια ξεπερνούν τα όρια. Όπως: «Ο χειρότερος τύπος ανθρώπου μακάρι το παιδί σου να μην πάρει τον χαρακτήρα σου κωλόπαιδο»…«Ελεινός απορώ αν η γυναίκα του είναι ακόμα πεήφανη γι αυτόν»…« είδαμε τι αξίες έχει σαν άνθρωπος. Πήρε το σουτιέν της Ειρήνης και κορόιδευε ο αγράμματος. Η ζωή ανταποδίδει».

Με αυτά η Όλγα πήγε στη Δίωξη… ηλεκτρονικού εγκλήματος… Θα βγάλει άκρη;Θα δείξει

Πηγή nasosblog

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!