Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πασίγνωστη τραγουδίστρια δηλώνει: «Βοηθάω άστεγους και μετανάστες, δεν πετάω τίποτα όλα τους τα μοιράζω» (ΦΩΤΟ)

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίσριες της γενιάς της και έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει. Παρά τις επιτυχίες της στη δισκογραφία, εξακολουθεί να παραμένει προσγειωμένη. Μάλιστα δεν μένει στα βόρεια ή τα νότια προάστεια, αλλά εξακολουθεί να μένει στο κέντρο της Αθήνας.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν σε συνέντευξή της αν ενοχλείται από τους μετανάστες, απάντησε ως εξής: «Με ενοχλεί ότι οι άνθρωποι αυτοί έχον οδηγηθεί σε αυτή την κατάσταση να είναι έτσι ασχημη η ζωή τους και να έχουν φύγει από τα σπίτια τους. Τους βλέπω και στεναχωριέμαι. Όσο μπορώ βοηθάω τους μετανάστες και τους άστεγους. Δεν πετάω τίποτα, όλα τα μοιράζω. Ξέρω 5-6 στη γειτονιά μου που χρειάζονται βοήθεια. Πάω και το κάνω».

Στην παραπάνω εξομολόγηση προχώρησε η Μαλού. Η όμορφη ερμηνεύτρια εκτός αυτού παραδέχτηκε πως έχει πέσει θύμα κλοπής στο παρελθόν, χωρίς όμως να κατηγορεί τον συγκεκριμένο άνθρωπο. «Ξέρω ότι είναι υπάλληλος μίας οργάνωσης και προσπαθεί να βγάλει το ψωμί του. Ελπίζω να έβγαλε καλό μεροκάματο εκείνη τη μέρα», παραδέχεται στη συνέντευξή της στο περιοδικό You και τη Τζώρτζια Συρίχα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΛΟΥ

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!