Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θεοφανία Παπαθωμά: Φωτογραφίζεται πιο fit από ποτέ και αποκαλύπτει πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης (ΦΩΤΟ)

Η γνωστή ηθοποιός έγινε μητέρα πριν από 1 ½ χρόνο, φέρνοντας στον κόσμο την μικρή αγάπη, καρπό του έρωτά της με τον μουσικό Γρηγόρη Πετράκο. Σήμερα, έχει επανέλθει στα κιλά της και η ψηλόλιγνη σιλουέτα της είναι ακόμα πιο fit από ότι πριν την εγκυμοσύνη.

Πώς κατάφερες και έχασες όλα τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης;

Έχασα γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης με σωστή διατροφή. Το μυστικό είναι τα δύο καλά κυρίως γεύματα. Στις 2.00 το μεσημέρι και στις 8.00 το βράδυ. Όχι τσιμπολογήματα, όχι ψωμιά και γλυκά. Και φυσικά κάνω γυμναστική, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή.

Ποιο είναι το αγαπημένο παραμύθι της κόρης σου;

Η Αμαλασούνθα, η Νεραΐδα της Νύχτας. Κοιμάται με το γλυκό αυτό νανούρισμα κάθε βράδυ. Η Αμαλασούνθα μας (σ.σ. το παιδικό βιβλίο που έγραψε η Θεοφανία) μπήκε στα δέκα καλύτερα βιβλία της χρονιάς και είμαστε πολύ περήφανοι!

Με τα «πρέπει» πώς τα πας;

Με τα «πρέπει» που βάζω στον εαυτό μου πολύ καλά. Με τα «πρέπει» που μου βάζουν οι άλλοι είμαι μαλωμένη. Εξοργίζομαι, ειδικά όταν στερούν την ελευθερία μου, την ελεύθερη βούλησή μου και το συνήθη τρόπο ζωής μου. Δεν μου αρέσει να μπαίνω στα κουτάκια του καθενός.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος σου;

«Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα!». Η μεγαλύτερη φράση που είπε ο μεγαλύτερος άνθρωπος που περπάτησε στη γη, ο Σωκράτης. Δεν γνωρίζουμε τίποτα, μαθαίνουμε. Δεν μπορούμε να αγγίξουμε την τελειότητα. Δεν μπορούμε να είμαστε αλάνθαστοι. Καθημερινά κάνω λάθη, προσπαθώ να είμαι σε εγρήγορση, να τα αντιλαμβάνομαι και να μην τα επαναλαμβάνω. Δεν υπάρχουν μικρά και μεγάλα λάθη, υπάρχουν μόνο λάθη!

Είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου ή του τα συγχωρείς όλα;

Είμαι αυστηρή στην κρίση μου, θέλω να είμαι πάρα πολύ καλή σε όλα, αλλά καιρό τώρα έχω σταματήσει να στήνω τον εαυτό μου στο τοίχο.

theofania papathoma people 158 (2)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!