Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Φιλίνη: «Δεν μπορείς να επιβιώσεις από το θέατρο αυτή τη στιγμή»

Στα νέα παιδιά που θέλουν να ξεκινήσουν στον χώρο της υποκριτικής η Ελένη Φιλίνη εξομολογείται σε συνέντευξή της…

«Εγώ όταν ξεκίνησα στα δεκαπέντε, οι δικοί μου δεν το ήθελαν και έκανα επανάσταση στο σπίτι. Είπα: “Αφήστε με να δοκιμάσω για πέντε χρόνια και αν δεν τα καταφέρω θα ασχοληθώ με κάτι άλλο”.

Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να έχουμε ένα χρονικό όριο σε κάποια πράγματα για, να φανεί αν έχει φως κάτι ή όχι. Μπορεί να παλεύεις μια ζωή και να μην κάνεις τίποτα, γι αυτό πρέπει να έχεις και εναλλακτική, θα συμβούλευα λοιπόν να έχουν στα χέρια τους και κάτι άλλο γιατί αισθάνεσαι πιο μεγάλη ασφάλεια. Εγώ πήρα δίπλωμα γραμματέων στα δεκαπέντε, το lower και έκανα εντατικά μαθήματα Ιταλικών. Όλα αυτά για να μη στεναχωρηθούν οι γονείς μου. Αν δεν κατάφερνα σε πέντε χρόνια θα γινόμουν γραμματέας όχι καθηγήτρια που ήθελε ο μπαμπάς ή δημόσιος υπάλληλος που ήθελε η μαμά».

Στην συνέχεια είπε: «Η δουλειά μας είναι κορεσμένη και ανασφαλής δεν μπορείς να επιβιώσεις από το θέατρο αυτή τη στιγμή. Πρέπει να κάνεις εκατό δουλειές για να έχεις τη μισή αμοιβή από αυτή που είχαμε παλιά. Και πρέπει να αγαπάς αυτό που αλλά είναι πιο μεγάλη η αγάπη μου και νικούσε πάντα», δήλωσε στον Ελεύθερο τύπο.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!