Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τζένιφερ Λόπεζ: Απαντάει για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού με τον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ δέχθηκε για πρώτη φορά δημοσίως ερώτηση για το αν χώρισε με τον Μπεν Άφλεκ, εν μέσω έντονης φημολογίας ότι τα σύννεφα στον… παράδεισο έχουν πυκνώσει αρκετά το τελευταίο διάστημα και το διαζύγιο είναι θέμα χρόνου.

Η Λατίνα σταρ βρέθηκε στο Μεξικό για την προώθηση της νέας ταινίας της «Άτλας» και κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου δέχθηκε την καυτή ερώτηση.

Σε βίντεο που έχει γίνει viral πλέον, ένας δημοσιογράφος σόκαρε το κοινό, όταν ρώτησε τη Λόπεζ αν επιβεβαιώνει τις φήμες για τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ.

Η τραγουδίστρια μουδιασμένη προσπάθησε να γελάσει, ενώ ο συμπρωταγωνιστής της Σίμου Λιου κατευθείαν πήρε τον λόγο για να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Η Λόπεζ, η οποία εμφανίστηκε φορώντας ακόμα τη βέρα της, «μάλωσε» τον δημοσιογράφο λέγοντας του «Μπορείς και καλύτερα από αυτό», ωστόσο δεν προσπάθησε ούτε να διαψεύσει τις φήμες ότι ο τέταρτος γάμος της οδεύει προς τον γκρεμό.

Το κοινό χειροκρότησε τη σταρ για τον τρόπο που χειρίστηκε την κατάσταση, ενώ ο Σίμου προειδοποίησε τους δημοσιογράφους να αποφύγουν τέτοιου είδους ερωτήσεις. «Μην έρχεστε εδώ με τέτοια ενέργεια, σας παρακαλώ», είπε ο 35χρονος Καναδός ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο ο Σίμου προς υπεράσπιση της Λόπεζ ακόμα μία φορά δήλωσε: «Αν μπορώ να προσθέσω ένα πράγμα. Η Τζένιφερ είναι παραγωγός στην ταινία και ο λόγος που είμαι εδώ είναι ότι η Τζένιφερ νοιάζεται. Ενδιαφέρεται και είναι το αφεντικό!».

Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο από το στιγμιότυπο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει στόχος σχολίων, με πολλούς να θεωρούν ότι η Λόπεζ εμφανίστηκε «πληγωμένη» από την ερώτηση του δημοσιογράφου, που σαφώς την τάραξε, ενώ άλλοι ζητούν από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να ασχολούνται με τη ζωή της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!