Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μίλτος Καρατζάς: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του – Έχασε 22 κιλά

Φανερά αδυνατισμένος ο Μίλτος Καρατζάς μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του που τον οδήγησε εννέα ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Ο μουσικός παραγωγός αποκάλυψε μιλώντας στη δημοσιογράφο Άννα Καλλινίκου και στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 πως πέρασε μεγάλη ταλαιπωρία.

Όσα είπε ο Μίλτος Καρατζάς

«Στις αρχές του χρόνου είχα ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας. Χρειάστηκε να μείνω για εννέα ημέρες διασωληνωμένος στο νοσοκομείο. Όλα πήγαν καλά, παρόλο που έλεγαν στα παιδιά σας ‘να δούμε ο μπαμπάς σας τι θα κάνει’. Όλη αυτή η ταλαιπωρία με έκανε και έχασα 22 κιλά. Οι πρώτες εβδομάδες ήταν κάπως δύσκολες, τώρα τα έχω ξεχάσει. Δίπλα μου ήταν τα παιδιά μου, κυρίως ο γιος μου ήταν ένας ήρωας. Έμαθα -γιατί εγώ δεν είχα τις αισθήσεις μου- ότι έγινε ειδικός στα φάρμακα και του υποκλίθηκα».

«Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα κλείνω 50 χρόνια στη δημοσιογραφία. Δε μπορώ να πω ότι είμαι υπερήφανος για το επίπεδο της σημερινής ελληνικής μουσικής. Δυστυχώς η νέα γενιά έχει μάθει να τα βρίσκει όλα εύκολα, δεν προσπαθεί αρκετά και δεν υπάρχουν παραγωγοί για να τους καθοδηγήσουν» πρόσθεσε, επίσης, ο Μίλτος Καρατζάς στον ΑΝΤ1.

«Από τη γενιά των νέων καλλιτεχνών ο Αργυρός, ο Οικονομόπουλος και ο Βέρτης είναι αυτοί που έχουν μπει στη λίστα των πολύ καλών. Δεν αντέχω την τραπ αλλά έχει ωραίες παραγωγές, ρέει χρήμα» επεσήμανε στη συνέχεια ο Μίλτος Καρατζάς.


Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!