Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Hilary Duff: Γέννησε το τέταρτο παιδί της στο σπίτι – Οι τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram

Η 36χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια, Χίλαρι Νταφ, και ο σύζυγός της, Matthew Koma, καλωσόρισαν το τρίτο τους παιδί στον κόσμο με μερικά τρυφερά στιγμιότυπα ενώ η γέννησή της έγινε στο σπίτι, μέσα στο νερό.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, Χίλαρι Νταφ, που υπήρξε teen icon και ένα από τα παιδιά – θαύματα της Disney και του Χόλιγουντ, έχει ακόμη έναν γιο, τον 12 ετών Luca Cruz, από τον πρώην σύζυγό της και αθλητή του χόκεϊ επί πάγου Mike Comrie.

H Χίλαρι Νταφ διατηρεί στο Instagram ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ, με την οικογένειά της να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο feed του προφίλ της.

Αυτή τη φορά η Χίλαρι Νταφ, ανακοίνωσε την άφιξη της Townes στο Instagram, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από τον τοκετό στο νερό.

«Τώρα ξέρουμε γιατί μας έκανε να περιμένουμε τόσο πολύ. Τελειοποιούσε αυτά τα μάγουλα! Ονειρεύομαι να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου εδώ και μήνες και οι τελευταίες 5 ημέρες να σε γνωρίσω, να σε κοιτάξω και να σε μυρίσω, ήταν καθαρές στιγμές μαγείας», έγραψε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της δημοσίευσης με τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Η Duff παντρεύτηκε τον Koma, 36 ετών, το 2019, ενώ είναι μαζί από το 2016. Προηγουμένως ήταν παντρεμένη με τον Mike Comrie, 43 ετών, από το 2010-2016.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!