Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαριάννα Τουμασάτου για Αλέξανδρο Σταύρου: “Οι εκπομπές κάθε χρόνο το καλοκαίρι μας χωρίζουν”

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στο podcast του Fipster μαζί με τον Stan και την Χρύσα Κατσαρίνη.

Η γνωστή ηθοποιός, μέσα σε όλα, μίλησε για το φλερτ στην αρχή της σχέσης της με τον Αλέξανδρο Σταύρου, αλλά και για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν συνεχώς να χωρίζουν.

«Εγώ δεν ήξερα να φλερτάρω όταν ήμουνα με τον άνδρα μου, θα φλέρταρα αλλιώς; Δεν το κατέχω» ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε ότι τη νευριάζει να πλησιάζει κάποιος για να την φλερτάρει. Όταν είσαι κάπου, είσαι κάπου. Ακόμα και στις δύσκολες περιόδους είσαι με τον άνθρωπό σου γιατί δεν υπάρχουν μόνο καλές στιγμές, υπάρχουν και πολύ δύσκολες. Τότε τι κάνεις; Ή παρατάς τα όπλα και λες ως εδώ ήταν, ή κάθεσαι εκεί και το παλεύεις», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Σταύρου 19 χρόνια και συνεχίζουν να είναι το ίδιο αγαπημένοι και ερωτευμένοι.

«Θα κλείσουμε τα 19 χρόνια, δεν καταλαβαίνω πώς πέρασαν. Είναι σαν χθες. Από τη μία νομίζω ότι γνωριστήκαμε χθες και από την άλλη ότι είμαστε μια ζωή μαζί. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό το πράγμα», ανέφερε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Και συνέχισε: «Κατά περιόδους και κυρίως το καλοκαίρι κάθε χρόνο οι εκπομπές μας χωρίζουν με τον Αλέξανδρο. Δεν υπάρχουν πολλά θέματα οπότε συμβαίνει αυτό. Αυτό είναι ανάλογα με την ποιότητα του δημοσιογράφου, το αν θα βγάλει ένα τέτοιο θέμα. Πολλές φορές και χωρίς να προκαλέσεις συμβαίνουν αυτά».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!