Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δέσποινα Βανδή: Αποκαλύπτει τα μυστικά της αξιοζήλευτης σιλουέτας της

Ότι Δέσποινα Βανδή διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στη showbiz το ξέρουμε,  ότι γυμνάζεται καθημερινά και προσέχει ιδιαίτερα της σιλουέτα της  και αυτό το ξέρουμε,  όμως ποια είναι τελικά η διατροφή που ακολουθεί;

Η τραγουδίστρια λοιπόν, έχει σχεδόν καθημερινά στο διαιτολόγιό της, τροφές που της δίνουν ενέργεια.

Τα παντζάρια, το σπανάκι και η ρόκα, τα μεσογειακά super foods, είναι απαραίτητη συνήθεια της, γιατί βελτιώνουν το μεταβολισμό της και έτσι πετυχαίνει ντυπωσιακές αλλαγές στο σώμα της. Στο πρόγραμμα που ακολουθεί το μεγαλύτερο γεύμα της μέρας είναι το βραδινό, ενώ μία φορά την εβδομάδα απολαμβάνει μια free-day κατά τη διάρκεια της οποίας μπορεί να φάει και λίγη σοκολάτα.

Επίσης η Δέσποινα γυμνάζεται δύο ώρες, έξι φορές την εβδομάδα, κυρίως τα πρωινά! Το κυκλικό πρόγραμμά γυμναστικής της περιλαμβάνει βάρη, TRX, μισή ώρα διάδρομο, pilates reformer, κοιλιακούς και ραχιαίους. Συχνά-πυκνά, όταν ο καιρός το επιτρέπει, της αρέσει να ασκείται κοντά στη θάλασσα με τον γυμναστή της κάνοντας τζόκινγκ, push-ups στην άμμο και ασκήσεις με βάρη στο νερό μέχρι τα γόνατα! Επιπλέον κάνει ασκήσεις στίβου, δίνοντας βάρος σε πόδια και χέρια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!