Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δέσποινα Βανδή: Η νέα αποκαλυπτική εμφάνιση στην Κύπρο – Ο χορός με το μαστίγιο πάνω στη σκηνή

Μια αποκαλυπτική εμφάνιση στην Κύπρο πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 8/11 η Δέσποινα Βανδή για να δώσει το παρών στα Super Music Awards 2023, όπου και βραβεύτηκε στην κατηγορία «Super Adult Γυναίκα».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως δεν δίνει καμία σημασία σε κακεντρεχή σχόλια για την αποκαλυπτική εμφάνισή της στο κέντρο όπου εμφανίζεται.

Χθες μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στη σκηνή φορώντας μια μαύρη ολόσωμη φόρμα με ανοίγματα, δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη, ενώ κρατούσε κι ένα μαστίγιο στο χέρι.

H Δέσποινα Βανδή ερμήνευσε δύο από τα τραγούδια της, ενώ παράλληλα «χάρισε» έναν μοναδικό χορό στους θεατές της, κρατώντας το μαστίγιο στο χέρι της.

Όταν η Δέσποινα Βανδή πήρε το βραβείο της, είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους, σε όποια φάση της ζωής τους. Σε όλες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους με βάση τα δικά τους θέλω και όχι με βάση τα θέλω των άλλων. Σας αγαπώ και είμαι δίπλα σας».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!