Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η αφιέρωση της Δέσποινας Βανδή στην βράβευσή της στην Κύπρο: “Σε όλες εκείνες τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους…”

Στην Κύπρο βρέθηκε χθες Τετάρτη 08/11/2023 η Δέσποινα Βανδή για να δώσει το παρών στα «Super Music Awards 2023», όπου και βραβεύτηκε στην κατηγορία «SUPER Adult Γυναίκα».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή μετά τον χαμό από σχόλια που προκάλεσαν οι σέξι και εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται, και θέλησε να πει δυο λόγια, αφιερωμένα στις γυναίκες.

Όσα είπε η Δέσποινα Βανδή

«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους, σε όποια φάση της ζωής τους. Σε όλες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους με βάση τα δικά τους θέλω και όχι με βάση τα θέλω των άλλων. Σας αγαπώ και είμαι δίπλα σας» είπε η Δέσποινα Βανδή στο κοινό και καταχειροκροτήθηκε.

Το στιγμιότυπο με την αφιέρωση που έκανε η Δέσποινα Βανδή, μοιράστηκε στα Instagram Stories της και η Μελίνα Νικολαΐδη, δείχνοντας έτσι την υποστήριξή της προς τη μητέρα της.

@greektvision #greektvision #ελλαδα #ελλαδατικτοκ #greektiktoks #greekfypage #greektiktoker #βανδη ♬ original sound – GreekTVision 📺

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!