Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαριά Μαραγιάννη:  Λύγισε στο Fashion Week όταν τη πλησίασε μαθήτρια της στο Pilates και έπεσε στην αγκαλιά της

 

Η Μαρία Μαραγιάννη, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Pilates με πολυετή εμπειρία, γυμνάζει αρκετούς επώνυμους που την εμπιστεύονται με κλειστά μάτια ενώ αυτό που θέλει πάνω από όλα είναι να χαρίσει στους «μαθητές» μια καλύτερη ζωή μέσα από το πιλάτες.

Δεν είναι όμως  μόνο καθηγήτρια pilates αλλά και μια γυναίκα γοητευτική με άποψη που πολλές φορές καλείται να μιλήσει δημόσια για τη μέθοδο pilates  και όχι μόνο. Τη περασμένη  βδομάδα η Μαρία Μαραγιάννη βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο και τράβηξε τα βλέμματα όλων με την εμφάνισή της.  Εκεί, άρχισε να δέχεται ερωτήσεις από άλλες γυναίκες για το Pilates  και να απαντά με ευγένεια και χαρά «Με πλησίασαν φίλες αλλά και άγνωστες γυναίκες   στο διάλειμμα ανάμεσα σε δυο σόου που παρευρέθηκα και ήθελαν να μάθουν για το Pilates.

 

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι που κάποιες το φοβόντουσαν γιατί πίστευαν πως πρέπει να είσαι νέος, γυμνασμένος και να έχεις εξασκηθεί για να ξεκινήσεις. Σε όσο χρόνο μας έμενε πριν μπούμε ξανά στο σόου τους εξήγησα πως αυτό δεν ισχύει, πως υπάρχει παραπληροφόρηση και πως το  pilates είναι για ΟΛΟΥΣ»  εξηγεί η Μαρία Μαραγιάννη και περιγράφει ένα περιστατικό που τη «λύγισε» αφού τη πλησίασε εκαι μια γυναίκα που ήταν μαθήτρια της στο στούντιο που διαθέτει  στην Καλλιθέα «Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να έρχεται ‘’μαθήτρια’’ σου και να σε αγκαλιάζει δακρυσμένη λέγοντας πως εξαφανίστηκαν  οι έντονοι πόνοι στην πλάτη και τη μέση και μπορεί και σηκώνει στην αγκαλιά το μωρό της και πάλι. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως ένιωσα» είπε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!