Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

O Περικλής Κονδυλάτος κατά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: “Δεν έχει σχέση με το χώρο της μόδας”

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και θέλησε να τοποθετηθεί για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Περικλής Κονδυλάτος: “Η Ηλιάνα δεν μπορεί να δώσει συμβουλές μόδας”

“Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι ένα πολύ δυνατό άτομο, πολύ δυνατός στο μυαλό, δεν τον φοβάμαι αν πάει στο “Celebrity”. Τον συμβούλευσα να προσέξει, άλλο το αστείο και άλλο η γελοιοποίηση μιας προσωπικότητας”, είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο Περικλής Κονδυλάτος απάντησε: “Η μόδα δεν είναι βάζω μια γλάστρα στο κεφάλι μου και βγαίνω έξω και το παίζω ωραίος. Οι άνθρωποι που δεν υπηρετούν τη μόδα, αλλά το show, δεν είναι καν στο χώρο. Στυλιστικά δεν συμφωνώ σε τίποτα, τα φρύδια είναι το λιγότερο. Όταν κάποιος έχει πειράξει τα ήδη έντονα χαρακτηριστικά του και κάνει έντονο styling, ξεφεύγει”.

Κλείνοντας, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Δεν έχει σχέση με το χώρο της μόδας η Ηλιάνα, είναι μοντέλο. Το ότι με στέλνει το πρακτορείο μου στο εξωτερικό μήπως κλείσω καμιά δουλειά γιατί δεν έχω στη χώρα μου, αυτό δεν λέγεται διεθνή καριέρα. Η Ηλιάνα δεν μπορεί να δώσει συμβουλές μόδας”.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!