Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νίκος Γκέλια στο Mega Καλημέρα: “Το βράδυ είχα το γύρισμα στο Ναυάγιο, το πρωί κήδεψα τον παιδικό μου φίλο”

Ο Νίκος Γκέλιας μίλησε στη εκπομπή Mega Καλημέρα και στην Ελεονώρα Μελέτη. Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην σειρά Ναυάγιο, εξομολογήθηκε πως έχασε έναν παιδικό του φίλο την περίοδο των γυρισμάτων της σειράς. 

Όλα όσα είπε ο Νίκος Γκέλιας στο Mega Καλημέρα

 

«Φτάσατε υποκριτικά σε σημείο ταύτισης με τον ήρωα;», ήταν η ερώτηση που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία οδήγησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

«Θα δούμε πολύ θάνατο. Όταν ο οποιοσδήποτε από εμάς έχει βιώσει μια απώλεια στη ζωή του, ε, ναι…», είπε διστακτικά ο Νίκος Γκέλια και στη συνέχεια αποκάλυψε:

«Θα πω ένα πολύ χαρακτηριστικό γεγονός, το οποίο έγινε… Ο «Βασίλης», ο ρόλος που υποδύομαι, έρχεται αντιμέτωπος με έναν πολύ ισχυρό θάνατο μπροστά του στο ναυάγιο. Την ίδια ακριβώς μέρα που είχα το γύρισμα -το βράδυ είχα το γύρισμα-, το πρωί κήδεψα τον παιδικό μου φίλο. Έφυγε ξαφνικά από το πουθενά, έπαθε έμφραγμα στο σπίτι του την ώρα που άκουγε μουσική. 32 χρονών σαν εμένα».

«Όταν συνέβη αυτό και έπρεπε να κάνω το βράδυ αυτή τη σκηνή, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Τα συναισθήματα μπλέκονται λίγο. Δεν ξέρω αν στη συγκεκριμένη σκηνή είμαι ο Νίκος ο οποίος έκλαιγε ή ο Βασίλης», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γκέλια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!