Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βραβεύτηκαν οι συντελεστές του Maestro

Σε μια λιτή τελετή, εναρμονισμένη με το κλίμα των ημερών, ο δημιουργός του «Μaestro», Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο chief content officer του Mega, Κώστας Σούσουλας, και συντελεστές.

της υπερεπιτυχημένης δραματικής σειράς του Μεγάλου Καναλιού βραβεύτηκαν από τον οργανισμό Heritage and Museums, στο πλαίσιο της ετήσιας θεσμοθετημένης βράβευσης προσωπικοτήτων από τον χώρο της τέχνης, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης, που προσέφεραν κάτι σημαντικό και ξεχωριστό για την εξέλιξη του πολιτισμού

στα πεδία των δραστηριοτήτων τους.

Στη βράβευση, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του υπουργείου Εξωτερικών, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που η σειρά ταξιδεύει στο εξωτερικό, ωστόσο υπάρχουν και στιγμές που αυτό με αγχώνει. Αυτή την περίοδο δουλεύουμε τον δεύτερο κύκλο του “Maestro”. Ευχαριστώ το Mega, τη Foss Productions και όλους τους συνεργάτες. Είμαι ευγνώμων σε όλους».

Παραλαμβάνοντας το βραβείο του, ο επικεφαλής του προγράμματος του Mega, Κώστας Σούσουλας, συνεχάρη εκ μέρους της Alter Ego Media και του Mega τους συντελεστές του «Maestro», τονίζοντας τη συμβολή του ΕΚΟΜΕ στην υλοποίηση της φιλόδοξης αυτής παραγωγής. «Το Μega αγαπά τη μυθοπλασία και το έχει αποδείξει», πρoσέθεσε. «Χριστόφορε, χάρη σε σένα η Χαρούλα Αλεξίου μάς προσέφερε κάτι τόσο διαφορετικό», ανέφερε απευθυνόμενος στον Παπακαλιάτη ο Μάκης Μάτσας, εκπροσωπώντας τη Χάρι Αλεξίου που για προσωπικούς λόγους δεν παρευρέθη. Το βραβείο της παρέλαβε ο δημιουργός του «Maestro».

Ο «αετός»

«Ο Χριστόφορος είναι ο αετός που κάτω από τις φτερούγες του προστατεύει τους πάντες. Να πηγαίνει όλο και πιο ψηλά», δήλωσε ο ηθοποιός Γιάννης Τσορτέκης παραλαμβάνοντας το βραβείο του. Συγκινημένη δε η επίσης τιμώμενη Μαρία Καβογιάννη είπε: «Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Τον ευχαριστώ για την αγάπη και τη φροντίδα που μας έδειξε, για το ταλέντο του, για όλα τα δώρα που μας έχει προσφέρει».

Τip: Το «Maestro» είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο και από τις 17/3 στο παγκόσμιο δίκτυο συνδρομητών της πλατφόρμας υπό τον τίτλο «Maestro in Blue». Τον Απρίλιο ξεκινούν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς που θα προβληθεί προσεχώς από το Mega και το Netflix και θα ολοκληρωθεί σε οκτώ επεισόδια. 

 

Συντάκτης: Αλέξης Μίχας.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» το Σάββατο 11/3/2023

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!