Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καυτές αποκαλύψεις της Πάμελα Άντερσον: «Έχω βοηθήσει τον Τζακ Νίκολσον να φτάσει στο τέλος σε τρίο»

Για την θυελλώδη ερωτική της ζωή, της Πάμελα Άντερσον, οι αποκαλύψεις, δεν έχουν τέλος. Το sexy symbol της δεκαετίας του 90’ σε ντοκιμαντέρ για την ζωή της αναφέρθηκε στο πως βοήθησε τον Τζακ Νίκολσον να φτάσει στο τέλος σε τρίο.

Αποκαλύπτει ότι και ο Τζακ Νίκολσον την έβλεπε ερωτικά. Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety, την περίοδο που βρισκόταν στη βίλα του ιδιοκτήτη του Playboy, Χιου Χέφνερ, είχε δει κατά λάθος τον Τζακ Νίκολσον, ενώ έκανε τρίο.

«Δεν συγκρατήθηκα»

«Τον είδα με δύο πανέμορφες γυναίκες να φιλιούνται στον τοίχο», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια περιέγραψε πώς τον βοήθησε να «φτάσει στο τέλος».

«Γελούσαν και φιλιόντουσαν, “γλιστρώντας” ο ένας πάνω στον άλλον. Είχα μπει για να χρησιμοποιήσω τον καθρέφτη και έσκυψα στα γόνατα, ώστε να φτιάξω το κραγιόν μου και να μη με δουν. Προσπάθησα να μην κοιτάξω, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ», είπε.

Και συνέχισε: «Έπιασα το βλέμμα του και νομίζω ότι τον βοήθησα να φτάσει στο τέλος, καθώς έκανε έναν αστείο ήχο. Με κοίταξε, χαμογέλασε και μου είπε: Σε ευχαριστώ, χρυσό μου».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!