Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η «Πάμελα Άντερσον του γκολφ» είναι η πιο sexy γυναίκα του 2022 (εικόνες)

Η «καυτή» και πληθωρική γκόλφερ Πέιτζ Σπίρανατς ανακηρύχθηκε ως η «πιο sexy γυναίκα του 2022». «Το Maxim με ανακήρυξε πιο sexy γυναίκα το 2022 και δυσκολεύομαι να το πιστέψω», ενημέρωσε η 29χρονη «Πάμελα Άντερσον του γκολφ», όπως ονομάζουν τη χυμώδη πρώην γκόλφερ τα 10 εκατομμύρια των ακολούθων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (3,4 μόνο στο Instagram).

Είναι η πρώτη αθλήτρια που κατέλαβε την πρώτη θέση στη λίστα των συγκλονιστικών «100» του περιοδικού και «βγάζει τη γλώσσα» της σε troll που της είπαν ότι έχει «κεφάλι αλόγου».  Αμερικανίδα με κροατικές ρίζες, η Πέιτζ Σπίρανατς γεννήθηκε το 1993 στο Κολοράντο της Αμερικής από μαμά μπαλαρίνα, γι’ αυτό και η πρώτη της ενασχόληση ήταν ο χορός. Ένας τραυματισμός στα γόνατα ήταν η αφορμή για να μπει στη ζωή και τον επαγγελματικό της ορίζοντα το γκολφ! Κέρδισε υποτροφίες και τίτλους στα juniors τουρνουά στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα και στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο, όμως η πορεία της ως ενήλικη στο γκολφ δεν ήταν τόσο λαμπρή. Παρόλα αυτά, κατάφερε μια μη επαγγελματίας γκόλφερ, το 2016, να κοσμήσει το εξώφυλλο του Golf Digest για πρώτη φορά στην ιστορία του επαγγελματικού γκολφ.

Το γεγονός έβγαλε τα μαχαίρια από τις θήκες συναθλητριών και δημοσιογράφων, οι οποίοι θεώρησαν αδικία την επιλογή της με αποκλειστικό κριτήριο την εμφάνισή της. Η αθλητικογράφος του ESPN μάλιστα, Σάρα Σπέιν, υποστήριξε δημόσια πως «πραγματικά απορώ τι δίνει στο περιοδικό ένα άτομο που δεν έχει πετύχει απολύτως τίποτα. Τι δίνει γενικά η Πέιτζ Σπίρανατς στο άθλημα του γκολφ;». Παρά τη θύελλα αντιδράσεων, η εκρηκτική γκόλφερ είδε τους ακολούθους της να εκτοξεύονται στα ύψη, 100.000 σε μια βραδιά, πράγμα που της χάρισε συνεργασίες με διαφημιστικούς κολοσσούς και εξώφυλλα για το Sports Illustated.

«Είμαι ένας εύκολος στόχος μίσους» υποστηρίζει. «Στην αρχή της καριέρας μου τα έπαιρνα όλα πολύ σοβαρά, όμως δεν έχει σημασία. Λίγο μίσος δείχνει ότι κάνεις κάτι διαφορετικό κι αυτό είναι που προκαλεί αντιδράσεις. Δεν μπορείς να φέρεις την αλλαγή εάν όλοι συμφωνούν μαζί σου» δήλωσε χαρακτηριστικά. Και προς τέρψιν των φανατικών θαυμαστών της, από τον περασμένο Μάρτιο η εκρηκτική πρώην γκόλφερ είναι ελεύθερη και… ωραία, καθώς χώρισε από το σύντροφό της, Στίβεν, όπως αποκάλυψε δημόσια σε ένα Q&A στο Instagram, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 20/6

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!