Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ιωάννα Τούνη: Ενοχλημένη από τα μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων – «Μην το κάνετε αυτό, είναι αγχωτικό»

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται ελάχιστες μέρες πριν γεννήσει το μωράκι της. Το περιθώριο που έχει λάβει από τους γιατρούς εκπνέει στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.

Όλο αυτό το διάστημα η ίδια μοιράζεται μέσω instagram αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ως εγκυμονούσα, αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη είχε χαθεί από τα social media, με αποτέλεσμα οι διαδικτυακοί της φίλοι να τη ρωτούν αν γέννησε.

Η ίδια, θέλοντας να απαντήσει στα αλλεπάλληλα μηνύματα που δέχτηκε, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο εξήγησε τους λόγους που χάθηκε από το Instagram.

«Ξέρω ότι το κάνετε από ενδιαφέρον, αλλά είναι λίγο αγχωτικό αυτό που κάνετε. Όχι, δεν γέννησα ακόμα, εδώ πέρα σπίτι με τον φυτό είμαι. Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα από το πρωί, γιατί το ένα μας σκυλάκι δεν είναι καλά. Τι να σας λέω τώρα τι περνάμε.

Έχουν παραλύσει τα δύο πίσω πόδια του, ψάχνουμε τι και πώς. Όταν γεννήσω με το καλό, θα σας το πω εγώ, μη με αγχώνετε. Εδώ μέσα το έχω ακόμη, ορίστε και τα αποδεικτικά», εξήγησε η Ιωάννα Τούνη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!