Πως θα κάνετε μελομακάρονα με δαμάσκηνα

Μια πολύ εύκολη συνταγή για μελομακάρονα με δαμάσκηνα

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η συνταγή για μελομακάρονα με δαμάσκηνα είναι πολύ διαφορετική και ιδιαίτερη στη γεύση, αλλά για όσους λατρεύουν τα δαμάσκηνα και τη βρώμη, είναι μια δημιουργία που θα τους αρέσει πολύ. Εντυπωσιάστε όπως ένας έμπειρος ζαχαροπλάστης. Θα μοσχομυρίσει το σπίτι με το άρωμα αμύγδαλου, του δαμάσκηνου και του πορτοκαλιού. Καλή σας επιτυχία!

Υλικά

  •     8 κσ πίτουρο βρώμης
  •     3-4 κσ πίτουρο σιταριού
  •     4 κσ πρωτεΐνη σόγιας
  •     4 κγ λιναρόσπορος τριμμένος
  •     5-6 κσ αλεύρι ζέας ολικής
  •     4 κσ ελαιόλαδο
  •     4 κγ λάδι καρύδας
  •     5 κ ξύλινες μαγειρεμένη κινόα πολτοποιημένη (με ζωμό)
  •     6-7 μικρά δαμάσκηνα αποξηραμένα
  •     200 μλ πορτοκάλι (3 μικρά πορτοκάλια)
  •     Άρωμα αμύγδαλο

Εκτέλεση

  •     Ανακατεύουμε τις σκόνες και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  •     Ψιλοκοβουμε τα δαμάσκηνα και ρίχνουμε μια πρέζα στέβια και τα βάζουμε στο μείγμα
  •     Ψήνουμε στο φούρνο για 40′ περίπου.
  •     Σιροπιάζουμε με σιρόπι και άρωμα μέλι.
  •     Πασπαλίζουμε με λιναρόσπορο.

Διβάστε ακόμα: Συνταγή για τα πιο λαχταριστά μελομακάρονα 

Όλα τα viral video εδώ.