Πώς θα φτιάξεις εύκολα χοιρινή μπριζόλα στο τηγάνι

Με γλυκά κρεμμύδια και πλούσια γεύση, μια συνταγή έτοιμη σε μόλις 15 λεπτά

Πώς θα φτιάξεις εύκολα χοιρινή μπριζόλα στο τηγάνι. Με γλυκά κρεμμύδια και πλούσια γεύση, μια συνταγή για χοιρινή τηγανιά έτοιμη σε μόλις 15 λεπτά. Ζουμερή χοιρινή μπριζόλα λαιμού στο τηγάνι με γλυκά κρεμμύδια και πλούσια γεύση. Εύκολη και γρήγορη συνταγή έτοιμη σε μόλις 15 λεπτά.

χοιρινή

Υλικά

– 350 γραμμ. χοιρινός λαιμός

– 1/4 φλ. ελαιόλαδο

– 1 κρεμμύδι σε φέτες

– 1 καυτερή πιπεριά

– Αλάτι

– Πιπέρι

– 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί

– Χυμός από 1 ζουμερό λεμόνι

– Λίγη αποξηραμένη ρίγανη

– Λίγη γλυκιά πάπρικα

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το χοιρινό σε μικρά καρέ των 2 εκ. και τα στεγνώνουμε καλά με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  2. Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι και σε δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο και, μόλις κάψει, σοτάρουμε το κρέας για 5 λεπτά, να ροδίσει ολόγυρα κάνοντας κρούστα.
  3. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 4 λεπτά ανακατεύοντας τακτικά, να ροδίσει ομοιόμορφα και να καραμελώσει.
  4. Ρίχνουμε την καυτερή πιπεριά, λίγο αλάτι και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  5. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε την τηγανιά στη φωτιά για 1-2 λεπτά ακόμα. Περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε.
  6. Τέλος, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και αποσύρουμε το σκεύος από την εστία. Σερβίρουμε τη χοιρινή τηγανιά όσο είναι ακόμη ζεστή, με λίγο από το λεμονάτο λάδι της.

Όλα τα viral video εδώ.