Μακαρονάδα η ερωτική: Η αφροδισιακή συνταγή με ζυμαρικά καρδούλες
Γιατί είμαστε μακαρονάδες και ερωτιάρηδες!
• Υλικά
Ζυμαρικά καρδούλες – Μakaron 250γρ.
Γαρίδες 250 γρ. ξεφλουδιδμένες και καθαρισμένες
Κρεμμυδι 2 φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες
Σκορδο 1 σκελίδα ψιλοκομμένη
Πιπεριά 1 πράσινη καυτερή ξεσποριασμένη, καθαρισμένη και ψιλοκομμένη
Μαιντανος 1 ματσάκι ψιλοκομμένο
Αυγα 2 ελαφρά χτυπημένα
Λεμονι 1 φλούδα (μόνο το κίτρινο) κομμένη σε λεπτές φέτες
Ελαιολαδο
Αλατι
Πιπέρι
• Εκτέλεση
1. Βράζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ αναμιγνύουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, το σκόρδο και την καυτερή πιπεριά.
3. 6 λεπτά πριν γίνει το ζυμαρικό, ετοιμάζουμε τη σάλτσα: Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο σε μια πλατιά και βαθιά κατσαρόλα και σοτάρουμε το μείγμα μυρωδικών για 1-2 λεπτά, ανακατεύοντας με ένα ξύλινο κουτάλι. Βάζουμε αλατοπίπερο και τις γαρίδες και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας για 3 λεπτά.
4. Το ζυμαρικό τώρα έχει γίνει, το στραγγίζουμε και το ρίχνουμε ανακατεύοντας μαζί τα αυγά στο μείγμα της γαρίδας. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας δυνατά για ½ λεπτό. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, βάζουμε αλατοπίπερο, αν χρειάζεται, προσθέτουμε τη φλούδα λεμονιού και σερβίρουμε με ένα ξηρό λευκό κρασί.
> Ζημαρικά καρδούλες/ Makaron – Three colored pasta with tomato & spinach, Hearts:
Ανακαλύψτε τη μοναδικότητα στην κουζίνα με τα Makaron από την Kinksters! Ένα τρυφερό mix τριχρωμίας με ντομάτα και σπανάκι, σχηματισμένο σε καρδιές, που θα προσθέσει χρώμα και αισθησιασμό στα γεύματά σας.