Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

PsaRaki Meze Naxos: Ιδανικός προορισμό για τους λάτρεις του φρέσκου ψαριού και των θαλασσινών μεζέδων

Αν βρεθείς στη Νάξο, δεν γίνεται να μην «γευθείς» την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία που σου προσφέρει το εστιατόριο PsaRaki Meze στην  ειδυλλιακή παραλία της Πλάκας στη παραλία της Πλάκα . Δίπλα στο στη θάλασσα, απολαμβάνοντας το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα (αφού θα έχεις κάνει νωρίτερα και τις βουτιές στο beach bar ), το PsaRaki Meze  την είναι ιδανικό για τους λάτρεις του φρέσκου ψαριού και των θαλασσινών μεζέδων.

 

 

Το ειδυλλιακό σκηνικό σε συνδυασμό με  τη φιλική εξυπηρέτηση και την παραδοσιακή νησιώτικη ατμόσφαιρα, καθιστούν το   PsaRaki Meze  την καθημερινή σου συνήθεια. Ένας χώρος all day  που σου εξασφαλίζει την ποιότητα και την αυθεντικότητα των πιάτων αλλά σε «κρατά» μέχρι τις πιο βραδινές ώρες με τα εκπληκτικά κοκτέιλ  που  μπορείς να απολαύσεις χαζεύοντας την εκπληκτική θέα!

Η Κατερίνα και η Αγγελική Κανονίδου σε υποδέχονται πάντα με ένα πλατύ χαμόγελο  και είναι έτοιμες να σου προτείνουν  επιλογές για τα γούστα σου αλλά και να σου λύσουν κάθε απορία. Το προσωπικό εξαιρετικό, φιλικό, πρόθυμο να σε βοηθήσει  έτσι ώστε να νιώθεις ότι τρως στο σπίτι σου!

 

Μην ξεχνάς:

Η καταπληκτική παραλία σε κερδίζει από τη πρώτη ματιά ενώ το φαγητό κατακτά αμέσως και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!