Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κωνσταντίνος  Άκουρος «Επενδύουμε στην πρώτη ύλη με  φρέσκα  προϊόντα από δικούς μας παραγωγούς»

Ο ταλαντούχος  σεφ του Deos Κωνσταντίνος  Άκουρος  μιλά για τις γαστρονομικές προτάσεις  και τη στροφή προς  τη χορτοφαγία

 

Πρόκειται για ένα γαστρονομικό καταφύγιο ψηλά πάνω από την Αθήνα, στον εμβληματικό Πύργο του Απόλλωνα. Με εκπληκτική θέα στην πόλη, το Deos προσφέρει απαράμιλλη απόλαυση και χαλάρωση. Από το εξαίσιο brunch μέχρι ένα γαστρονομικό ταξίδι στο δείπνο, οι οραματικοί χώροι, που επιμελήθηκε ο σχεδιαστής Στράτος Χιωτέλης, σας βυθίζουν σε έναν κόσμο γεύσεων.

 

Υπό τη δεξιοτεχνική καθοδήγηση των σεφ Κωνσταντίνου Άκουρου, το μενού περιλαμβάνει μια εξαιρετική ποικιλία από μεσογειακά πιάτα που αναδεικνύουν τα φρεσκότερα τοπικά υλικά από όλη την Ελλάδα.

 

«καλύπτουμε τα πάντα όλη την ημέρα  και το πρωινό και το μεσημεριανό και το βραδινό. Έχουμε  μεσογειακή κουζίνα αλλά σε μοντέρνα τάση. Το μενού στο Deos προσφέρει μεγάλο εύρος προτάσεων με ωμές παρασκευές, με το ταρτάρ μπαρμπούνι να ξεχωρίζει, ενδιαφέρουσες σαλάτες όπως αυτή με τη πολύχρωμη κινόα και τις γαρίδες σε κρούστα εσπεριδοειδών, κυρίως πιάτα που περιλαμβάνουν και vegetarian επιλογές, αλλά και premium κοπές για τους λάτρεις του κρέατος» εξηγεί σεφ.

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DEOS (@deosathens)

Τελευταία ακούμε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους να αλλάζουν τη διατροφή τους και να γίνονται vegetarians και vegans. «Ισχύει.  Βλέποντας ότι ο κόσμος ψάχνει όλο και περισσότερο για χορτοφαγικές επιλογές και σεβόμενος τις επιθυμίες και τις διατροφικές συνήθειες όλων, έχουμε ετοιμάζει αρκετές επιλογές  vegetarian και vegan καθώς σεβόμαστε  αυτά τα άτομα» μας λεει. «Θέλω να τονίσω πως επενδύουμε στην πρώτη ύλη, ελληνική στο μεγαλύτερο ποσοστό που μπορούμε, με  φρέσκα  προϊόντα από δικούς μας παραγωγούς καλή και άριστη πρώτη ύλη» λέει. Όσο  για την αγάπη του για τη μαγειρική, ξεκίνησε από τα παιδικά του χρόνια «Στην εφηβεία  άρχισα να αγαπώ το φαγητό, μεγάλωσα μέσα στην  αρτοποιία καθώς ο ο πατέρας μου είχε φούρνο,  αλλά στα 18 αποφάσισα να ασχοληθώ με την κουζίνα».

 

ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΦΑΒΑ ΑΡΑΚΑ

 

 

H Aθήνα λατρεύει το brunch. Η τάση ήρθε πολύ δυναμικά στα μέρη μας περίπου μιάμιση δεκαετία πριν και από τότε πολλά από τα μαγαζιά της πόλης άρχισαν να προσθέτουν πιάτα με τη συγκεκριμένη, made in America φιλοσοφία στα μενού τους «Πράγματι έχει μεγάλη ζήτηση και είναι πολύ σημαντικό γεύμα για να  πάει καλά όλη η ημέρα. Το brunch στο Deos είναι μια απολαυστική υπόθεση που προσφέρει από κλασικό ελληνικό γιαούρτι με μέλι και καρύδια μέχρι αλμυρά πιάτα με αυγά και φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα και  είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ικανοποιήσει κάθε γούστο και ολόκληρη την οικογένεια» εξηγεί ο Κωνσταντίνους Άκουρος.

 

Όπως μια κουζίνα γίνεται επιτυχημένη; Υπάρχει μυστικό; «Αυτό που υπάρχει  είναι   μια μεγάλη ομάδα με πάρα πολλά άτομα  και χρειάζεται  καλή εκπαίδευση για  να βγει το  άρτιο αποτέλεσμα.  χωρίς ομάδα δεν κάνουμε τίποτα.» λεει.

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DEOS (@deosathens)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!