Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πεντανόστιμα γιουβαρλάκια στο φούρνο

Υλικά

1 κιλό μοσχαρίσιο

2 φλιτζανάκια ρύζι

3 κουτ. σούπας βούτυρο

1 κρεμμύδι

2 λεμόνια

δυόσμο

μαϊντανό

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί και πλάθετε τα γιουβαρλάκια.

Τα αλευρώνετε και τα βάζετε όλα μαζί σε βαθύ ταψί.

Καίτε το βούτυρο σε τηγανάκι και περιχύνετε με αυτό τα γιουβαρλάκια.

Ρίχνετε κατόπιν λίγο νερό μαζί με το ζωμό των λεμονιών και τα ψήνετε στο φούρνο.

Τα αφήνετε μέχρι να πάρουν χρώμα και να μείνουν μόνο με τη σάλτσα τους.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!