Τηγανίτες βρώμης: Το πιο υγιεινό πρωινό
Υλικά
400-500 γρ. βρόμη
2 αβγά
50 γρ. σταφίδες
1 κεσεδάκι γιαούρτι
Λίγη κανέλα
Μία κ. σ. ελαιόλαδο
300 γρ. μέλι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε στο μίξερ χειρός τη βρώμη, τα αβγά, τις σταφίδες, την κανέλα και το γιαούρτι.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε το μείγμα κάνοντας μικρές τηγανίτες.
Το αφήνουμε να ψηθεί, το γυρνάμε από την ανάποδη και κάνουμε το ίδιο.
Σερβίρουμε με το μέλι, τριμμένα καρύδια και λίγη κανέλα.